Видео: Мекгрегор туче старије људе по кафанама!

Мекгрегор песницом ударио старијег мушкарца у пабу! Медији су објавили снимак на ком се види како контроверзни борац Конор Мекгрегор удара песницом старијег мушкарца у једном пабу.

Остали спортови 16.08.2019 | 22:51
Видео: Мекгрегор туче старије људе по кафанама!
Мекгрегор опет шокира: Ударио старијег човека у пабу! Шта још да очекујемо од некадашњег шампиона?!

У образложењу се наводи да се инцидент десио у априлу ове године, као и да бивши УФЦ шампион није сносио последице за оно што је урадио.

Наводно је старији мушкарац одбио да дегустира алкохолно пиће Мекгрегоровог бренда, те да је два пута склањао чашу коју је борац стављао испред њега.

У једном моменту је Мекгрегор левом руком ударио мушкарца, после чега су људи из његовог окружења реаговали и "однели" га из паба.



Тешко је и побројати све инциденте у којима је учествовао Конор Мекгрегор (31) необуздани бивши шампион УФЦ категорије.

Контроверзни Ирац је био хапшен, осуђиван, тукао се испред дворана и радио многе ствари које велики спортисти не би требало ни да помисле. 

Нажалост, претходних дана он је опет изгубио битку са својим темпераментом.

Амерички портал "ТМЗ" спортс објавио је у четвртак видео снимак на којем је Мекгрегор "ухваћен" како удара једног старијег човека после кратке расправе за шанком у пабу.

После претрпљеног ударца, неименовани мушкарац је остао на ногама, док је Мекгрегора друштво одвукло, да не би направио још већи инцидент.

Према писању ирских медија, Мекгрегору је бар једна особа за шанком добацила да га је "Рус пребио", са јасном алузијом на његов пораз у дуелу против Хабиба Нурмагомедова, после чега је Ирац завршио каријеру.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар