Дугогодишњи голман Широког појачао Радник!

Билобрк је осам година наступао за Широки Бријег.

Фудбал 14.08.2019 | 21:37
Дугогодишњи голман Широког појачао Радник!
Након што је довођењем искусног Махира Карића појачао нападачку линију, Фудбалски клуб Радник је данас представио и појачање ''између статива''.

Наиме, параф на једногодишњи уговор са Бијељинцима ставио је доскорашњи голман Широког Бријега, искусни Лука Билобрк (1985.).

''Имао сам неких понуда, али ми нису биле привлачне. Радник је био најупорнији те најконкретнији и то ме је привукло. Надам се да ћу својим искуством на голу Радника у много чему допринијети а ту првенствено мислим на самопоуздању комплетног тима. Радник као и сваке године има амбиције сходно свом буџету, и мислим да ћемо ја и екипа успјети остварити све циљеве који буду пред нама постављени'', рекао је нови чувар мреже Радника Лука Билобрк приликом данашњег представљања.

Билобрк је на голу клуба са Пецаре стајао 178 пута и примио само 144 поготка.

У сезони 2018/19 уписао је 27 наступа у Премијер лиги БиХ, седам у Купу БиХ и два наступа у квалификацијама за УЕФА Лигу Европе.

Дрес Широкобријежана носио је осам година, а претходно је бранио за Травник, Бјеловар, Крижевце и Челик, из којег је 2011. године дошао на Пецару.

Његов нови клуб није на прави начин ушао у нову сезону и у прва четири кола уписао је само једну побједу па пред гостовање актуелном шампиону Сарајеву заузима десето мјесто.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар