"Поп" о оној Салетовој изјави: Имају страшан тим!

"Људи причају, али то није нешто на шта бих ја дао одговор. . . ", казао је Грег Поповић и закључио расправу о изјави Саше Ђорђевића.

Кошарка 14.08.2019 | 15:55
"Поп" о оној Салетовој изјави: Имају страшан тим!
"Пустимо Американце да играју своју кошарку, ми нашу, па ако се сусретнемо... Нек им је Бог у помоћи!"

Ово је реченица коју је Саша Ђорђевић изговорио прошле недеље гостујући у Дневнику РТС-а, а без обзира на то што је била изговорена у шаљивом тону и уз осмех - интернет је чудо, па је тако за пар сати стигла до Сједињених Држава и њихових медија који су томе посветили пажњу.

Дигла се велика фама, посебно око другог дела реченице, па су амерички новинари упитали чак и Грега Поповића шта мисли о томе...

"То ћете морати да питате Сашу", казао је Грег Поповић који не воли такве теме.

"Стварно не обраћам толико пажњу на то. Радим овај посао предуго, а Саша је одличан тренер. Он је велики такмичар, а био је и херој у Европи као кошаркаш. Био је фантастичан и имају одличан програм који је годинама уназад давао много успеха".

Ако Србија и САД победе све утакмице на турниру - сигурно ће се наћи у финалу.

Ових дана у српској јавности се прича о томе и да је Србија коначно спремна да победи Американце пошто ће у Кину доћи са знатно слабијим тимом него на претходна два турнира - када су баш нас побеђивали у финалу.

"Имају страшан тим, око тога нема дилеме... Имају широк ростер и талентовани су, а знамо и да ће се потрудити да у томе успеју. Желе победу као и сви остали, а људи ће наравно причати што ја не желим да коментаришем", казао је искусни Грег Поповић који наравно одлично познаје српску кошарку пошто и вуче порекло са ових простора - и радо је виђен гост у Србији.

Са друге стране, Кемба Вокер је другачије "примио" информацију о овој изјави, али је такође поновио да нема ништа против Саше Ђорђевића и таквог начина комуникације.

"Не могу да ти опишем колико ме брига за то. Искрено, идемо меч по меч, на крају и једни и други морамо да дођемо до финала да бисмо се борили. Видећемо шта ће бити ако се сретнемо... Опет, све је то ОК, прија ми мало 'трасх талка', не смета ми!", рекао је нови играч Бостона.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар