Кејт Мидлтон изгледа савршено уз једну вјежбу

Војвоткиња од Кембриџа Кејт Мидлтон има строги режим вежбања кога се придржава како би имала тако заносну фигуру.

Занимљивости 14.08.2019 | 09:45
Кејт Мидлтон изгледа савршено уз једну вјежбу
Није лако стално бити у центру пажње и изгледати сваки пут лепо, али овој мајци троје деце то и те како полази за руком. Она се посебно интересује за спорт, а током припрема за венчање са принцом Вилијамом држала је популарну Дукан дијету.

Кејт нема личног тренера и вежба свакога дана код куће. Од кардио-вежби највише воли трчање, а тренинг снаге увек ради код куће. Кад год је у прилици она налази време да трчи и тако одржава кондицију, пише Дејли стар (Даилy Стар).

Њена омиљена вежба за раван стомак је једна коју многи мрзе – издржај или планк. Ова вежба јача мишиће и има три начина извођења: основни издржај, издржај на боку и пропадање. Она сваку од ових вежби изводи најмање 10 пута и то у трајању од минимум 45 секунди.

Пре су медији писали да је Кејт зависник од вежбања и да екстремно много времена проводи у бављењу својим изгледом. Војвоткиња је вежбала у Кенсингтонској палати са својом сестром Пипом, са којом је радила екстремне кардио-тренинге, подизање карлице, дијагоналне и обрнуте искораке, трбушњаке, чучњеве, мост и склекове.

(Агенције)

Коментари / 0

Оставите коментар