Хесе и Сидни Шелдон су ме спасли бурног ноћног живота!

Игор Милановић о читању, духовности и новој љубави након смрти супруге - у вези је са њеном пријатељицом.

Остали спортови 15.07.2019 | 23:10
Хесе и Сидни Шелдон су ме спасли бурног ноћног живота!
Један од најбољих светских ватерполиста свих времена ексклузивно за магазин "Глорија" говорио је о бурном животу, спортској каријери, откривању "Бога и белетристике" и новој љубави после смрти супруге.

Игор Милановић (53) од ове сезоне биће на челу ватерполо клуба Црвена звезда, и каже да је срећан што се, након живота по разним европским градовима, вратио у Београд и "цео дан ће бити у тренерци".

"Захвалан сам што ће ми радно место бити у београду, живео сам живот разапет између јаких тренинга и разузданог ноћног провода. Некада се запитам одакле ми снага и енергија за тај буран живот, да ли сам могао више да дам спорту," рекао је он.

Каже да га је читање спасло у сваком смислу.

"У то време, морао си да будеш занимљив да би се удварао девојци, мене је то терало да читам да бих био равноправни члан друштва. Читао сам Хесеа, није ми ишло али сам морао, тада се о тим књигама причало. Па Сидни Шелдон, Харолд Робинс... Увек сам на припреме носио једну књигу белетристике, и једну из психологије или духовности. Почетком деведесетих јавила ми се потреба за тражењем себе и Бога у себи, па сам истраживао и будизам, али сам се смирио и задржао на хришћанству. Радио сам медитације, вежбе, кориговао приватни живот. Избацио сам све врсте опијата, банчење, комплетан ноћни живот. Тада сам пронашао мир, добио децу, направио породицу," рекао је он.

Са супругом Наташом добио је кћерке Ирину и Исидору, али је породицу задесила трагедија - Наташа је преминула.

"Имали смо диван однос, мислио сам да сам нашао сапутника за цео живот. Када је умрла, био сам бесан на себе, опрости Боже, и на тебе. Али онда ми је Бог послао моју Ивану, моју партнерку из специфичног угла, јер је била пријатељица моје покојне супруге. Наша љубав је искрена, и сваког дана се волимо све више и више, а не мање и мање. Много учим од ње, учим себе некој смирености, јер поред себе имам особу која цео дан проводи у бризи о ближњима," рекао је он.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар