Марина ми је рекла - ''бави се проституцијом''!

Милица Дабовић поново ударила на селектора женске кошаркашке репрезентације Марину Маљковић, а све зато што је није уврстила у тим за минуло Европско првенство.

Кошарка 10.07.2019 | 00:00
Марина ми је рекла - ''бави се проституцијом''!
Женска кошаркашка репрезентација Србије, упркос многим пеховима, успела је да на свом тлу, освоји бронзану медаљу на Европском првенству.

Иако смо сви срећни због нове медаље за женску кошарку, има и незадовољних. А најгласнија је некадашња чланица овг тима Милица Дабовић. У току турнира, она је напала Марину Маљковић јер је није позвала у тим, иако три године не игра.

После такмичења и освојене медаље, Милица се није смирила. Штавише! Наставила је истим, жестоким тоном. 

На свом Инстаграм профилу оценила је да је Србија "МОРАЛА" да понови успех из 2015. године када је освојила злато на ЕП, а тада је она била у тиму. Изнела је и тврдњу да је Марина Маљковић хладно одбила да је позове у тим, приликом њиховог сусрета у Турској, рекавши јој: "Пусти кошарку, бави се проституцијом".

"Да ли је Србија могла боље? Могла је, али није. Пехар првака Европе сам као капитен поносно донела у Београд 2015. године и зато са пуним правом могу сад да кажем: Злато је ове године могло и морало да остане у нашем Београду. Није, јер на клупи имамо то што имамо, тренера који прави лоше измене и доноси лоше одлуке. О људским особинама нећу, много тога ћете прочитати у мојој књизи", написала је МИлица Дабовић.

Одлучила је и да са јавношћу подели разговор са Марином Маљковић, који је, тврди, вођен приликом њиховог сусрета прошле године после утакмице Фенербахче - Галатасарај.

"Тада сам срела Маљковићку, пришла, јавила се, и поносно изговорила ове речи: 'Шефице, желим да се вратим и играм за репрезентацију у Београду, бићу спремна. Желим да тренирам и гинем на паркету, нађем тим! Срећна сам'. У једном даху ми је само рекла да нећу играти за репезентацију и да нема потребе више да играм кошарку. Између осталог, питала ме је како стојим финансијски. Рекла сам да се враћам на терен после порођаја и да ћу новац поново зарадити својим трудом и радм. Држала сам четворомесечног сина у рукама. Таква каква је, рекла ми је хладно: 'Мани се кошарке, пробај са проституцијом овде у Турској да дођеш до пара, па ћу те запослити за годину, две'", тврди Милица Дабовић и додаје да се о њеним (Марине Маљковић) "нељудским квалитетима може написати енциклопедија.

Незадовољна је и стањем у Савезу и тврди да је саботирају око организације кампа за децу.

"У Савезу све функционише по принципу - ја теби сердаре, ти мени војводо. А која смо ми гов** то ми знамо!", тврди Милица Дабовић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Бања Лука

10.07.2019 07:15

Није погресила.старлета

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шофер

10.07.2019 11:46

Вала јој је добро и рекла. На крају крајева поставља се питање форме након три године неиграња и трудноце?

ОДГОВОРИТЕ