Емина најавила повлачење са сцене

Пјевачица Емина Јаховић у једном интервјуу за медије открила је да страст проналази у писању пјесама, а не интерпретација истих или наступима.

Забава 27.06.2019 | 17:15
Емина најавила повлачење са сцене
Иако је недавно објавила нови сингл "Еxплозив" са репером Газда Пајом, сада је истакла како се радује повлачењу са сцене.

"Моја љубав је писање песама и прављење композиција. Не планирам иначе да са четрдесет година будем и даље на сцени. Радићу продукцију и музику. Мој живот је био врло тежак, знам да доносим добре одлуке", каже Емина која има много написаних хитова за колеге међу којима су Драгана Мирковић, Сергеј Ћетковић, Лена Ковачевић, Жељко Јоксимовић, Јелена Томашевић, Јелена Розга, Каyа Остојић…

Поред тога што је причала о каријери и плановима за будућност позната кантауторка, која је по образовању економиста, присјетила се свог детњства и дана када је тешко живјела. Иако данас има све што пожели, Емина није заборавила како изгледа када су ствари другачије и истиче да није хировита.

"Мој отац и мајка нису имали неко наследство иза себе, а као лекари нису сврставани у богате и имућне. Сећам се, када су мање-више сви људи у Србији живели тешко, да нам је, рецимо, и парадајз био луксуз. Гледала бих тако, као дете, у неким ситуацијама комшије како га једу. Киндер-јаје, гумене бомбоне и чоколаде које пуцкетају у устима… Све то ми је било недостижно у детињству. У временима превирања и ратова, моја мама је стављала у замрзивач млеко и јогурт, које нисмо смели да дирамо, већ смо чували за црна времена. А била сам права девојчица, обожавала сам сјајне хаљинице, које сам наслеђивала од своје старије сестре… Зато сада, када имам, никада се не расипам. Волим да купим, али само оно што ћу да носим, немам хирове", каже Емина, преноси Еспресо.рс.

(Еспресо.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар