А у Италији: Испали због гол-разлике, селектор отишао!

"Азурини" су победили у две утакмице и такмичење завршили у групној фази због лошије гол-разлике, а то је било довољно селектору да поднесе оставку.

Фудбал 25.06.2019 | 14:58
А у Италији: Испали због гол-разлике, селектор отишао!
Србија је Европско првенство за младе у Италији и Сан Марину завршила као последњепласирана, али то није значило и оставку нашег селектора Горана Ђоровића који је поручио да му је "чист образ" ако га ФСС смени.

Уместо тога - оставку смо видели у репрезентацији једног од домаћина, Италије!

"Азурини" су у групној фази такмичења остварили две победе и пораз, а због лошије гол-разлике у односу на Шпанију, коју су победили у првој утакмици турнира, завршили су као другопласирани у "А" групи и једино су могли да се уздају да Француска и Румунија неће ремизирати у понедељак.

"Реми" је водио обе екипе даље и, очекивано, утакмица се завршила без голова, а када је постало јасно да Италија не иде у нокаут фазу - Луиђи ди Бјађо је сазвао конференцију за медије.

Селектор младе репрезентације Италије данас ће јавности саопштити да се повлачи са те позиције и тако ће ПРЕУЗЕТИ ОДГОВОРНОСТ за неуспех на турниру који је организован у њиховој земљи, иако уопште нису оставили лош утисак.

Бриљирали су против Шпаније, лако добили и Белгију, али су једини лош наступ имали против Пољака што их је коштало проласка у полуфинале Европског првенства.

Селектор младих Италијана је такође показао "чврсту руку" када је пред меч са Белгијом из тима "избацио" две будуће звезде тамошњег фудбала, Моизеа Кена и Николу Заниола, због тога што су закаснили на састанак показавши да нико није изнад тима.

Бивши фудбалер Роме и Интера је од 2013. године био селектор "азурина", али није успео да направи веће успехе са њима.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар