Сбербанк Бањалука први избор клијената

Компанија за истраживање и маркетинг цонсултинг Валицон доо Сарајево, објавила је резултате истраживања у коме су приказане позиције брендова као и трендова на банкарском тржишту Републике Српске.

Република Српска 24.06.2019 | 13:14
Сбербанк Бањалука први избор клијената
У првој половини 2019. године, Сбербанк Бања Лука остварила је изванредне резултате, те је препозната као прва банка у Републици Српској коју клијенти најчешће препоручују другима. НПС ( Нет промотер Сцоре ) индекс је порастао са 13 на 26, односно 13 индексних бодова више него претходне године.

Резултати истраживања компаније Валицон указују да је Сбербанк Бања Лука забиљежила највећи раст у односу на претходне године , када говоримо о снази бренда. Тиме је потврђено да, упркос великој конкуренцији која је присутна на тржишту, из године у годину свијест о Сбербанк бренду стално расте.

Сбербанк према препознатљивости промотивног наступа на тржишту ( рекламирања ) заузима друго мјесто. Својим рекламним кампањама и пажљиво бираним медијским каналима подстиче код клијената позитивне реакције и пријатељске емоције. Такође, Сбербанк Бања Лука се може похвалити са позицијом трећег мјеста по броју укупних корисника банкарских производа и услуга ( 32%, од тога 15 % су примарни корисници).

“Поносни смо на то што смо на тржишту препознати као банка коју клијенти радо препоручују. Ово истраживање показало је да су повјерење, квалитет услуге и однос према клијентима кључни за снажну тржишну позицију коју заузимамо међу водећим банкама у Републици Српској.“ изјавила је Биљана Шева, руководилац Службе маркетинга и комуникација Сбербанк Бања Лука. Она је нагласила да ће Сбербанк Бања Лука наставити да унапређује своје производе и услуге са циљем повећања задовољства клијената.

(БН)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

здравко

24.06.2019 14:14

Нормално да це наставити да унапредјује у сваком погледу ,када додо има у њој своје дионице.Јел то по оној Загризи ову круску знаш свог бога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Задовољни корисник

24.06.2019 15:30

Честитам заиста сте најбољи! Иако сам пензионер, значи немам довољно новца њихове услуге су на високом нивоу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

здравко

24.06.2019 17:05

Навали народе ! У хрвацкој дају камате 30% посто вјероватно је тако и у р.србској.продан стари неко имање ,кућу и већ сто имаш и МОС само од камата зивит.

Name

Пелетара из Србца

25.06.2019 22:23

Кесићу када си толико мудар банкар да ли нам можеш рећи како су украо 3 милиона КМ на фантомској фирми ГеоПеллет из Србца? Мислиш ли да Руси немају ту информацију? Џаба ти купљене позиције у надзорном одбору у Бечу!!!

ОДГОВОРИТЕ