Делијама се ОВО неће допасти - продаје се ЉУБИМАЦ!

Милан Павков пред потписом за кинески Ђијангсу, мења га Португалац Томане. Данас парафира голман Радника Никола Васиљевић.

Фудбал 21.06.2019 | 13:10
Делијама се ОВО неће допасти - продаје се ЉУБИМАЦ!
Црвена звезда припрема се за нову сезону у Аустрији, али је велико питање у каквом саставу ће је почети. Промена ће бити, и то крупних.

Црвено-бели ће у сезону 2019/2020 вероватно ући без Милана Павкова, јер су договорени сви детаљи његовог трансфера.

Он је на корак од одласка у Кину, у клуб Ђијангсу, преноси “Спортски журнал”.

Павков је отпутовао са црвено-белима на припреме у Виндишгарстен, али није играо у првој контролној утакмици. Он чека развој ситуације и највероватније ће се ових дана вратити пре остатка екипе у Београд, а онда отпутовати на потписивање уговора у Кину.

Црвена звезда би за обештећење требало да инкасира између 3,5 и четири милиона евра, а Павков би требало да добије убедљиво најјачи уговор у каријери.

Да је трансфер близу реализације потврђује и то што су црвено-бели убрзали довођење Португалца Томанеа, који би требало да буде замена за Павкова. Остало је да се утаначе још неки детаљи, а Црвена звезда ће за обештећење морати да издвоји 800.000 евра.

То није једини играч који ће овог лета стићи у клуб из Љутице Богдана. Шпанац Кањас, којем је истекао уговор са екипом ПАОК је пред вратима црвено-белих, а све извеснији је и долазак левог бека из Египта Карима Хафеза.

Данас би параф на уговор требало да стави и голман Никола Васиљевић. Досадашњи голман Радника ће се обавезати Црвеној звезди после лекарских прегледа, а онда ће кренути пут Аустрије где ће се прикључити новим саиграчима. Раднику ће на име обештећења припасти 150.000 евра.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар