Венсан Компани помиловао Огњена Врањеша!

Нова шанса за штопера Андерлехта. . .

Фудбал 19.06.2019 | 19:11
Венсан Компани помиловао Огњена Врањеша!
Још није Огњен Врањеш рекао последњу реч у Бриселу. Искусни штопер добиће нову шансу у Андерлехту, што је велики обрт у односу на замаглејни статус из претходне сезоне у којој је одиграо само десет првенствених утакмица.

Венсан Компани, који се вратио из Манчестер Ситија да обавља улогу тренера/играча одлучио је да на неки начин помилуије централног дефанзивца родом из Бањалуке и пружи му прилику за доказивање на стадиону „Констант ван ден Шток“. О томе сведочи информација локалних медија да је Врањеш у групи играча који су започели припреме за нову сезону и да тренира нормално, редовно, све под надзором првог Компанијевог сарадника, Сајмона Дејвиса, у ишчекивању да се нови шеф струке појави у клубу.

То је напредак у односу на све што се Огњењу дешавало минулих месеци, кад је због познатих дешавања ван терена био санкционисан, у виду пребацивања у Б тим. Првој екипи није ни пришао, међутим, околности у Бриселу се мењају стигао је нови тренер и жели да види потенцијал свих играча, а бивши првотимац Црвене звезде, Напретка, молдавског Шерифа, руског Краснодара, неколико турских клубова, свакако има шта да понуди.

Плус, уговором је везан за Андерлехт још три сезоне, па није баш ни у интересу клуба да га све време плаћа, а да овај не игра. За почетак ће добити прилику на припремама и контролним утакмицама, а под условом да се докаже ето га и у првом тиму. Једино се извесним чини да нема ништа од повратка у АЕК, иако су Атињани покушали да искористе период у коме није играо да га опет ангажују. Плата од 1.000.000 евра по сезони превелики је залогај за Грке. Вероватно и још неке клубове који би га желели. Зато је Андерлехт најлогичнија опција.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар