Стефан Живојиновић у вези са Милицом Павловић?

Док се многи питају како то да згодна Милица никада није прошетала дечка, све су гласније градске приче да између младог певача и ње постоји нешто више од пријатељства.

Забава 14.06.2019 | 11:20
Стефан Живојиновић у вези са Милицом Павловић?
МЛАДИ певач Стефан Живојиновић и певачица Милица Павловић усликани су заједно испред једног престоничког ресторана. Наиме, Бренин наследник понео се као прави џентлмен, па је атрактивну Милицу извео на ручак. Док се многи питају како то да Павловићева никада није прошетала дечка, све су гласније градске приче да између младог певача и ње постоји нешто више од пријатељства.

Секси сењорита се и те како средила за овај поподневни сусрет, а уз елегантну одевну комбинацију понела је и високе штикле. Иако су покушали да се провуку непримећено, Стефана су препознали чим је изашао из аутомобила, а потом и његову сапутницу.

- Стефан се према Милици поставио као прави џентлмен, у ресторан су дошли његовим аутомобилом. Међу њима су севале варнице, али нису размењивали нежности. Осмехивали су се једно другом, а онда су застали на улазу па се нешто договарали и објашњавали једно другом. У сваком случају, били би заиста леп пар, обоје су згодни, млади и успешни, тако да што да не - каже очевидац, преноси "Блиц".

Након два сата Милица и Стефан су напустили локал, а Живојиновић ју је допратио до свог аутомобила и као правој дами отворио врата. Заједно су се одвезли у непознатом правцу, а не би нас изненадило да су наставили са проводом.

Иначе, гласине да између популарних певача постоји нешто више од пријатељства потекле су након Милициног наступа, на којем га је у једном тренутку позвала да јој се придружи на бини. Присутни су тада коментарисали да су њих двоје читаво вече очијукали, а Милица му се након наступа придружила за столом, што њој није својствено. Причало се и да се певачица то вече није јавила Филипу Крајиновићу, за кога се шушкало да је заљубљен у њу.

Да Милица и Стефан имају лепо мишљење једно о другом потврдили су у разним изјавама за медије.

- Милицу иначе поштујем и познајем још од кад је почела да се бави певањем. Она зрачи на бини, изгине на наступу - истакао је Стефан чији отац је оженио певачицу, као и старији брат Филип.

С друге стране Павловићева је истакла да Живојиновић има бројне врлине које јој се допадају:

- Стефан је изузетан дечко, васпитан, увек насмејан и расположен.

Новости
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар