У Партизану бијесни! Неизвјесно даље учешће у КЛС!

Председник Партизана Остоја Мијаиловић огласио се на Тwиттеру после прве утакмице финала плеј-офа домаћег првенства.

Кошарка 10.06.2019 | 23:30
У Партизану бијесни! Неизвјесно даље учешће у КЛС!
Кошаркашки клуб Партизан размотриће у уторак даље учешће у серији за титулу првака Србије против Црвене звезде, саопштио је његов председник Остоја Мијаиловић.

Први човек црно-белих огласио се недуго након што је тренер Андреа Тринкијери на конференцији за новинаре протестовао због свог искључења у 31. минуту и зато што "личности које мисле да су звезде" не дозвољавају да играчи одлуче победника.

"КК Партизан не дозвољава да његови играчи и тренери буду изложени стварима које немају везе са спортом и учиниће све да их од скандала попут вечерашње утакмице заштити! Већ ујутру имамо састанак на којем ћемо најозбиљније размотрити има ли поенте наставити учешће у КЛС!", написао је Мијаиловић на свом Тwиттер профилу.

Звезда је почела финалну плеј-оф серију победом - 98:94.

Други меч, у коме је Партизан домаћин, требало би да се игра у среду од 19 часова (ТВ Арена спорт 1).

Андреа Тринкијери апострофирао је и разлику у броју изведених слободних бацања - 42:24 у корист браниоца титуле и актуелног АБА шампиона, а тај аспект утакмице такође је био централна тачка навијачког незадовољства на друштвеним мрежама.

Стратег црвено-белих Милан Томић кратко је прокоментарисао: "Ако имају неке коментаре у вези суђења, то је њихов проблем".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар