Зверев: Кад вас Новак ухвати под своје...

Не можете му ништа! Александер Зверев рекао је да је урадио све што је могао у четвртфиналу Ролан Гароса, али да то није било довољно да се заустави играч какав је Новак Ђоковић.

Тенис 06.06.2019 | 18:13
Зверев: Кад вас Новак ухвати под своје...
Први тенисер света је после 129 минута игре славио са 7:5, 6:2, 6:2 и у полуфиналу у петак, у другом мечу на стадиону "Филип Шатрије" игра против Доминика Тима.

Пре тог меча играће у великом дербију играће Рафаел Надал и Роџер Федерер, а тај дуел креће у 12.50, уколико наравно са временом све буде у реду.

Зверев је убрзо пошто је завршио меч са Новаком изашао пред новинаре.

"Да, могао сам да направим брејк рано у првом сету, имао сам неколико пута 15:40. Имао сам доста брејк лопти у мечу. Мислим да је тај сет требало да добијем. После тога одиграо сам три заиста лоша гема. Знате, када је он у контроли ситуације, тешко га је победити. Он је први на свету с разлогом. Дешава се свашта на терену, у реду је. Барем нисам повређен ове године и могу да се припремам за траву и надам се остварим добар резултат на њој", изјавио је Зверев.

Млади тенисер каже да је више очекивао у овом дуелу.

"Било је у реду, али имам осећај да сам у тој фази када уместо што сам у четвртфиналу могу да идем и даље. Кад се гледа са позиције носилаца, требало би да сам у четвртфиналу, али више сам очекивао од овог меча. Када ми је тај први сет исклизнуо из прстију, било је теже играти против њега. У четвртфиналу си само добри играчи, ту су они играчи који заслужују ту да буду. Добро, имаћете два сјајна полуфинала сутра и надам се да ћете уживати. Знате, ја ћу тренирати да будем још бољи", рекао је млади тенисер.

Зверев је додао и да још не зна тачан план за наредни период и турнире на травнатој подлози, али је потврдио да ће сигурно играти у Халеу. Додао је и да су на турниру у Паризу остали најбољи.

"Ту су три можда и најбоља играча ове игре свих времена и са свом тројицом је увек тешко играти. Рафа је, као што знате на шљаци један од најтежих за побдити. Новак кад вас ухвати под своје, не можете му ништа. Роџер има много квалитета, много варијација. Увек има начин да се врати у меч", сматра Зверев.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар