"Хачанов може бити трн у пети фаворитима!"

Бивша словачка тенисерка Данијела Хантухова упозорава да пласман Руса Карена Хачанова у четвртфинале треба озбиљно узети у обзир.

Тенис 06.06.2019 | 16:19
"Хачанов може бити трн у пети фаворитима!"
Хачанов, који има 23 године, игра у четвртфиналу са Домиником Тимом и очекује се велика битка двојице тенисера.

Рус је у претходна два кола елиминисао Мартина Киижана и Хуана Мартина дел Потра и тако најавио да је спреман за највише домете на овом турниру.

"Мислим да може веома опасан буде по главне фаворите. Сагласна сам са оним што каже Аранча Санчез Викарио, од сада ће много тога зависити од времена. То ће бити веома битан фактор и иде на руку физички снажним играчима као што је он. Боље је да почнемо да причамо о њему јер игра невероватан тенис", сматра Хантухова, која ради у улози стручног коментатора на Ролан Гаросу.

Данијела је рекла и да је у наставку турнира све могуће.

"Од сада сваки меч биће потпуно отворен. Све може да се догоди. Биће веома интересантно видети и како ће се Хачанов снаћи у свом првом четвртфиналу на овом турниру".

Хачанов је пун самопоуздања пред окршај са Аустријанцем.

"Мислим да је стигао до полуфинала овде четири године узастопно, свакако да се ради о једном од најбољих играча на овој врсти подлоге. Борићу се, видећемо шта ће на крају бити", поручио је руски тенисер.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар