Кирјос "ударио" на Новака и на Инстаграму!

Аустралијски тенисер марљиво је "лајковао" коментаре навијача којима се не допада Ђоковићев начин прослављања победа.

Тенис 31.05.2019 | 10:21
Кирјос "ударио" на Новака и на Инстаграму!
Ник Кирјос прошле недеље је уз погрдне речи на рачун Отвореног првенства Француске (првенствено због подлоге на којој се игра) саопштио да неће играти на другом гренд слем турниру сезоне, као званичан разлог наводећи - болест.

То што није у Паризу и што не учествује на Ролан Гаросу, Аустралијанца не спречава да прати дешавања на турниру и да буде активан на друштвеним мрежама. Поготово када је у питању тенисер кога отворено не подноси, иако никада у каријери није изгубио од њега.

Реч је, наравно, о Новаку Ђоковићу.

Кирјос је у четвртак после Новакове победе над Швајцарцем Лаксоненом долио уље на ватру - индиректно.

Овог пута није ништа изјавио, ни написао, већ је "лајковао" коментаре навијача који су на једном Инстаграм профилу дали негативно мишљење о начину на који најбољи тенисер света прославља победе, непосредно по завршетку мечева.

Новак се након поздрава са противником и са судијом врати на терен и покретима руку симболично шаље љубав на све четири стране света (и стадиона).

"Не смета ми Новак, али ме је блам када ово ради".

"Најгора прослава на (АТП) Туру".

"Ово је 100 одсто иритирајуће".

"Мрзим овај исфолирани гест, смишљен само да би му донео симпатије".

"Тако досадно прослављање".



Ово су неки од коментара у којима је Ник Кирјос, очигледно, уживао, будући да у потпуности одговарају ономе што је недавно и сам изјавио о српском тениском асу, једном од највећих у историји "белог спорта".

"Новак има болесну опсесију да га сви воле. Он толико хоће да се свиди свима да то не могу да поднесем. Јежим се од тога", изјавио је Аустралијанац у једном подцасту.

Ове године су Ђоковић и Кирјос могли да се састану на мастерсу у Индијан Велсу, али је шанса да Новак смањи на 1:2 у међусобним мечевима пропала након Кирјосове незаинтересоване партије и пораза од Филипа Колшрајбера у првом колу.

Аустралијски тенисер после тога је изгубио од Борне Ћорића у осмини финала мастерса у Мајамију, у Мадриду је на старту испао од Јана Ленарда Штруфа, док је наступ у Риму завршио жестоким инцидентом током дуела са Каспером Рудом у другом колу.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар