ЛН: Србија лако са Холандијом на старту!

Одбојкашице Србије са 3:0 су савладали Холандију у првом мечу 4. групе ИИ Лиге нација.  Холанђанке демолиране у Београду! Силу је још једном демонстрирала маестрална Тијана Бошковић, која је освојила 25 поена и била нерешива енегма за противнички тим.

Остали спортови 21.05.2019 | 21:53
ЛН: Србија лако са Холандијом на старту!
Актуелне светске и европске шампионке надиграле су Холандију у београдској хали "Александар Николић" пред нешто више од четири хиљаде гледалаца.

Изабранице Зорана Терзића су доминирале током читавог сусрета, а гошће су биле веома опасне у неким моментима, пошто су имале шансу да освоје други сет, али су Бошковићева и саиграчице биле довољно прибране и са 25:22 дошле до предности од 2:0.

Средином трећег сета Холанђанке су после 14:5, пришле на три поена заостатка, али је уследио одговор Српкиња које су убациле у већу брзину и рутински привеле меч крају, који је трајао малтене сат и по времена.

Тијана Бошковић је била најзапаженија у победничкој екипи са 25 поена. Бранкица Михајковић је додала 11 поена, а Бјанка Буша девет.

Наредни меч Србија ће играти против Кореје у среду од 17 часова, док је за 20 сати заказан дуел између Турске и Холандије.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар