Надал о "кромпирићу" Новака: Сад и никад више!

"Овакви дани се десе", спортски је одговорио Надал после меча против свог највећег ривала Ђоковића.

Тенис 20.05.2019 | 09:53
Надал о "кромпирићу" Новака: Сад и никад више!
Када играју Ђоковић и Надал навикли смо да су ретко када то дуели у којима један од њих двојице доминира, чешће је да тек детаљи преломе на једну страну...

Ипак, у првом сету финала у Риму, Новак је био прилично немоћан против Рафине игре и изгубио је 6:0, што се никада у досадашње 54 епизоде њиховог ривалства није догодило, али није Шпанац томе желео да придаје нарочити значај.

"Свеједно ми је да ли сет добијем 6:0 или 6:4", рекао је Надал после меча.

"Није ми стало до тога. Играо сам сјајан меч у свим аспектима, без грешака. Био сам агресиван и добро сам мењао правац кретања. Овакви дани се десе, што уопште није уобичајено и вероватно се више неће поновити".

И њему је Ђоковић спортски честитао, није желео да говори уопште о умору због касног меча полуфинала, а Надал је блистао од среће после освајање титуле, прве у 2019. години.

"Осећај је увек посебан. Данас сам био бољи ја, последњих неколико пута он. Срећнији сам због титуле него што сам надиграо Новака. Посебно сам срећан због веома високог нивоа игре", казао је Рафа подсетивши да ниједно ривалство није имало толико мечева као његово и Новаково.

Шпанац је истакао што је срећан што игра добро, што је здрав и што има потребну енергију.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар