Сјећате ли се Вагнера Лава? И у 35. доноси титуле!

Године су само број за бразилског аса!

Фудбал 22.04.2019 | 20:30
Сјећате ли се Вагнера Лава? И у 35. доноси титуле!
Памте навијачи Партизана и даље Вагнера Лава. Бразилац, некада са плавим дугим кикицама на главу, предводио је ЦСКА до победе у двомечу са црно-белима 2005. у осмини финала Лиге Европе. Прошло је од тада 15 година,  а Лав и даље воли да тресе мреже и доноси титуле.

Сада већ времешни нападач, у 35. години, донео је шампионску круну Коринтијансу у првенству Паулиста, оном најстаријем у Бразилу.

Вагнер Лав је зимус дошао у Коринтијанс из Бешикташа, са којим је раскинуо уговор. Није се наиграо од тада у црно-белом дресу бразилског састава, али је заблистао када је било најпотребније. Играо се реванш финала првенства Паулиста са Сао Паолом. Први меч је завршен 0:0, реванш је био на Коринтијанс арени.

Повео је домаћин голом Данила Авелара у 31. минуту, а изједначио је Ентони у последњем минуту полувремена. Био је то резултат који није ишао у прилог Коринтијансу.

На терен је у 66. минуту ушао Вагнер Лав, као тајни адут. И показало се да је то био добитни потез тренера Кариљеа. Ветеран, сада и без косе, а не само кикица, у 89. минуту је мајсторски реаговао у шеснаестерцу после центаршута и погодио за победу, за титулу.

Године су само број, јер ко зна - зна.



Извор: Моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар