Пјевачица мјесецима на психијатрији против своје воље

Након вести да се повукла из јавности јер жели да подржи свог болесног оца, о певачици Бритни Спирс су испливале информације које су шокирале јавност.

Забава 22.04.2019 | 10:48
Пјевачица мјесецима на психијатрији против своје воље
Наиме, како пишу страни медији, певачица се налази на лечењу у менталној установи, где је смештена против своје воље. Међутим, певачица се на лечењу налази од јануара, а не од ове недеље, како је првобитно речено.

Родитељи певачице нису се јавно оглашавали већ месецима, као ни дечко Сем Асгари нити бивши муж Кевин Федерлајн. На друштвеним мрежама Бритни је имала свега две постављене фотографије од јануара месеца, што је изазазвало сумњу фанова.

Она је, наиме, тада рекла да мора да се посвети оцу након његове операције и да се због тога повлачи из медија.

Међутим, у јавности се недавно појавила гласовна порука бившег члана правног тима Бритни Спирс, који је рекао да је певачица у психијатријској установи од јануара, као и да се не зна када ц́е бити пуштена. Он је додао и да се певачица опирала одласку на лечење и да је тамо против своје воље. Каже да певачица није хтела да узима лекове, што је њена стандардна терапија још од 2007. године када је, услед нервног слома, обријала главу у једном фризерском салону у који је упала на препад.

Из тих разлога, чланови њене породице донели су одлуку да певачицу оставе на лечењу.

Б 92
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар