Видео: Призренац извео најгори пенал икада!

Из године у годину сведоци смо трагикомичних сцена у фудбалу, чак и доказани професионалци повремено испадну аматери, али ретко ко може да се пореди са овим.

Фудбал 14.03.2019 | 19:15
Видео: Призренац извео најгори пенал икада!
Везиста Свонсија Берсант Едвар Цељина, рођени Призренац, прописно се обрукао у поразу "лабудова" од Вест Бромвича 3:0 у среду увече.

При вођству ВБА 1:0, Свонси је добио пенал, а лопту је на белу тачку ставио Цељина. Имао је прилику да изједначи резултат у Бирмингему већ у 39. минуту. 

Међутим, шокирао је све, чак и навијаче ВБА. Зашто мислимо да је ово најгори пенал у историји фудбала, можете да се уверите сами.



Цељина има 22 године, поникао је у омладинској школи норвешког Стромгодсета, а 2012. је прешао у фудбалску академију Манчестер ситија. 

Међу "грађанима" је постао и професионалац, чак је забележио и један наступ у Премијер лиги, али је претходних година заиграо константно тек на позајмицама у Твентеу и Ипсвичу. 

У Свонси је стигао у јулу 2018. у трансферу вредном 3 милиона фунти, уз бонус од једног милиона у зависности од игара. Постигао је 7 голова уз 6 асистенције ове сезоне за "лабудове".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар