Лијепе вијести за Симеонеа, лоше за Јувентус...!

Коста тренирао после 69 дана! Шпански нападач би требало да буде спреман за окршај у Лиги шампиона следеће среде.

Фудбал 15.02.2019 | 14:00
Лијепе вијести за Симеонеа, лоше за Јувентус...!
Шпански репрезентативац Дијего Коста одрадио је први тренинг са саиграчима после 69 дана опоравка од операције метатарзалне кости левог стопала. То значи да ће, ако све буде у реду, моћи да конкурише и за први меч осмине финала Лиге шампиона против Јувентуса који се игра у Мадриду следеће среде. 

Нападач Атлетика, који је протеклих дана вредно радио у теретани, придружио се саиграчима који су имали два дана одмора после пораза у дербију Мадрида од Реала од 2:1. Коста је нормално тренирао данас, а придружио му се и црногорски репрезентативац Стефан Савић, који је због повреде мишића задобијене у мечу са Левантеом такође одсуствовао у протеклих месец дана.

Али, далеко да тренер Атлетика нема још проблема с повредама. Везиста Коке и даље је ван строја због озледе бутног мишића (већ је пропустио три утакмице), а повређени су и француски леви бек Лукас Ернандез и везиста Родриго и то у минулом градском дербију.

Пре окршаја с Јувентусом, мадридске црвено-беле очекује дуел са Рајо Ваљеканом у суботу у у комшилуку и ивдећемо хоће ли Коста и Савић одиграти неки минут како би се што брже адаптирали после пауза.

На тој утакмици сигурно неће наступити везиста Томас Партеј који је добио црвени картон против Реала.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар