Крстајић остао без “десне руке”, а није се надао…!

Као што је и најављено, а онда демантовано од стране селектора. . .

Фудбал 12.01.2019 | 12:15
Крстајић остао без “десне руке”, а није се надао…!
Стручни стаб репезентације Србије је остао без Милана Обрадовића. Досадашњи први помоћник селектораМладеан Крстајића је данас именован за новог селектора младе репрезентације Азербејџана.

Као што је МОЗЗАРТ Спорт и најавио 26. децембра, Обрадовић је напустио Орлове због посла у младој селекцији земље са Кавказа. Иако је од тада у неколико наврата демантовано да Обрадовић преговара са Азербејџанцима, а потом је и селектор Малден Крстајић рекао да је његов асистент одбио понуду са истока, данас је сарадња озваничнеа.

“Имао је понуду, али ју је одбио. Према томе, нема потребе да му тражимо замену”, рекао је МладенКрстајић пре седам дана.

Обрадовић је данас представљен као селектор младих Азера, а уговор је потписан на две године.

Некадашњи фудбалер Обилића је постао помоћник Младену Крстајићу након смене Славољуба Муслина пре нешто више од две године. Пре тога је био селектор омладинске репрезентације, пошто је одбио клупу суботичког Спартака.

У репрезентацији се највише истакао прозивкама после Мундијала на рачун Луке Миливојевића да је капитен Кристал Паласа нудио услуге менаџера Фалија Рамаданија осталим репрезентативцима.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар спорт

Коментари / 0

Оставите коментар