Калуђеровић мијења Андрића у Запрешићу!

Интер ангажовао још једног Србина, штопера Ивана Татомировића!

Фудбал 12.01.2019 | 11:45
Калуђеровић мијења Андрића у Запрешићу!
У Запрешићу заиста цене Србе. Најбољи стрелац шампионата Хрватске Комнен Андрић на прагу је одласка из Интера, а челни људи Керамичара нису седели скрштених руку. У предграђе Загреба, у жути дрес Интера и Комненове копачке ући ће Андрија Калуђеровић, који ће покушати да надомести учинак земљака.

Капитен тима из Запрешича, стрелац десет голова у досадашњем току сезоне, прикључио се припремама хрватског прволигаша, али је само питање дана када ће да раздужи опрему, па се Интер потрудио да му што пре доведе замену. Избор је пао на Калуђеровића, који долази као слободан играч из индијског Делхија.Андрија иза себе има богато искуство. Играо је за ОФК Београд, Рад, Црвену звезду, Војводину, у Кини, Шпанији, Швајцарској, Аустралији, Катару, Литванији, Индији, на Тајланду и Кипру, а забележио је и три наступа за репрезентацију Србије. Занимљиво, Интер ће Калуђеровићу бити 21. клуб.

Ове зиме у Запрешић је стигао још један српски интернационалац. Реч је оИвану Татомировићу, штоперу пониклом у Црвеној звезди, а који је пут крчио кроз Срем, Сарајево, као и фински Хелсинки, РоПС и Маријехамн.

"Татомировић је моја жеља већ дуго времена. Две године га 'ловим'. Прави је играч и прави карактер какав треба нашој екипи. Он је вођа, био је капитен Сарајева, а две године и најбољи одбрамбени играч финске лиге", пун хвале био је стратег Керамичара Самир Топлак.

Интер ће данас одиграти прву припремну утакмицу, у Запрешићу ће гостовати Рудеш (14.00).

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар