Малерозни Грујић ван терена до краја јануара!

Повредио га саиграч! Српски фудбалер, Марко Грујић, нема среће са повредама у дресу Херте.  Какав пех за Марка Грујића, на терену тек 2019. године! Српски фудбалер се повриједио на тренингу Херте. Обновљена стара рана. . .

Фудбал 14.12.2018 | 16:00
Малерозни Грујић ван терена до краја јануара!
Таман што се вратио након вишенедељне паузе и ушао у сјајну форму, опет се повредио.

Везисти Ливерпула на позајмици у Берлину страдали су лигаменти скочног зглоба леве ноге на тренингу, после старта саиграча Владимира Дариде.

"Била је то несрећна ситуација, Вади ме није чак ни фаулирао. Само сам незгодно искренуо зглоб. Дијагноза је лоша, посебно што сам био на путу потпуног опоравка, али гледам само напред, да се вратим на терен што је пре могуће", рекао је Грујић. 

Грујић ће морати да паузира неколико недеља, а с обзиром да ће у Бундеслиги 23. децембра почети зимска пауза, Србин ће се на терен вратити тек у јануару. 

Повреда је дошла у лошем тренутку за Грујића, неколико дана након што је његовим голом Херта савладала Ајнтрахт из Франкфурта, а он добио позитивне критике јавнисти. 

Марко Грујић био је стријелац јединог гола за Херту против Ајнтрахта протеклог викенда у Бундеслиги. 

Фудбалер Ливерпула на позајмици у берлинском клубу таман је почео да пружа одличне партије због којих се нашао у центру пажње.

Али, када је све кренуло по Грујићевим плановима, млади фудбалер доживио је повреду на тренингу и неће га бити у саставу Херте до краја године.Скоро два мјесеца се Грујић лечио од повреде лигамента зглоба, коју је сада обновио.

На тренингу у уторак Грујић је послије дуела са саиграчем Владимиром Даридом доживио нову повреду.

"Желим да се вратим на терен што прије. То је била несрећна ситуација на тренингу, Влади није уопште крив, чак ни фаул није направио", рекао је Грујић.

Његов повратак на терен очекује се тек 20. јануара, када послије зимске паузе буде настављена Бундеслига. Херти до краја године преостају још три меча – против Штутгарта, Аугзбурга и Бајера, а прву утакмицу у 2019. играће против Норнберга и на њој можемо очекивати Грујића.

Грујић ће пропустити дуеле са Штутгартом, Аугзбургом и Бајером у финишу јесење полусезоне, а на терену би требало опет да буде 20. јануара када ће Херта на старту другог дела сезоне гостовати Нирнбергу.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар