ЕП - Порука рукометашица: Ако добијемо Русију...

Добићемо ветар у леђа! "Време у хотелу проводимо у дружењу, друштвеним играма, картама, асоцијацијама, "партнерсима", доброј музици, по неком филму", каже Сања Радосављевић.

Остали спортови 08.12.2018 | 14:15
ЕП - Порука рукометашица: Ако добијемо Русију...
Вест о одлагању обе утакмице програма у суботу за недељу у Нанту није пореметила српску рукометну експедицију у Нанту. Фокус остаје исти, покушај да се домогне бодова против олимпијских шампионки из Рија, Рускиња (недеља 18 часова), које су до сада показале највише на Европском првенству.

"Нисмо очекивале одлагање, управо смо сазнале за то. Концентрација остаје иста, једино што ће бити мало теже играти три меча у четири дана, од недеље до среде. Ако добијемо Русију, међутим, добићемо ветар у леђа и додатну енергију, тако да нам то оптерећење неће тешко пасти. Када иде добро, све остало пада у воду и постаје небитно. Неке ствари не можемо да променимо, нити да на њих утичемо", кажеРадосављевић.

Тешко је и када се игра пуно мечева у низу, али и када се чека...

"Физички и психички је напорно, и када играш, и када не играш. Спремне смо на све. Добро смо припремљене".

Како проводите слободно време...

"Време у хотелу проводимо у дружењу, друштвеним играма, картама, асоцијацијама, "партнерсима", доброј музици, по неком филму". 

Који је последњи филм који сте гледали?

"Сноуден, супер је филм". 

Рускиње тек у недељу...

"Анализирамо их на састанцима, спремамо. Играле смо са њима у Румунији, знамо колико су јаке. Одбрана је кључ свега. Ако ту добро одговоримо, онда ће и напад много лакше ићи". 

Француска је савладала Данску, а Црна Гора Шведску првог дана. Очекивано?

"Јесте, то смо могли и да предвидимо. Француска је домаћин, била је фаворит, док је Црна Гора физички доминантна у односу на Швеђанке. Не размишљамо о другима, трудимо се да фокус буде усмерен само и конкретно на оно што нас чека и што морамо да испунимо".

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар