Фјури жели реванш са Вајлдером на Олд Трафорду!

Британски боксер Тајсон Фјури изјавио је да жели реванш са Американцем Дионтејом Вајлдером на стадиону Манчестер јунајтеда, легендарном Олд Трафорду.

Остали спортови 08.12.2018 | 18:30
Фјури жели реванш са Вајлдером на Олд Трафорду!
Фјури, који је прошлог викенда ремизирао одлуком судија у мечу са Вајлдером у Лос Анђелесу, гостовао је на дербију Премијер лиге између Јунајтеда и Арсенала.

"Френк Ворен (његов промотер) је рекао да буде на Емитарима (Арсеналов стадион), али ја кажем не, нека буде на Олд Трафорду", рекао је Фјури носећи шал "Црвених ђавола".

Фјури је био бесан на одлуку судија који су након 12 рунди у Л.А гласали 115:111 за Фајлдера, 114:112 за њега, да би Алехандро Рочин пресудио са 113:113.

"Никад у животу нисам видео гору одлуку. То је био поклон мом противнику", рекао је 30-годишњи Фјури кога је Вајлдер два пута баца о на под током меча. 

Обојица боксера су први пут у каријери завршили меч без победе, али је Вајлдер (40-0-1, 39 КО) задржао WБЦ појас шампиона света у тешкој категорији.

"Видели сте најбољег Фјурија, али нисте добили најбољег Вајлдера и опет сам одрадио посао",поручио је 33-годишњи Вајлдер на Инстаграму.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар