Тони: "Клинци" велика пријетња Новаку у 2019. години!

Тони Надал не може а да не помене Новака Ђоковића. Стриц и бивши тренер Рафаела Надала сматра да ће Србин имати велике изазове у 2019. години.

Тенис 03.12.2018 | 13:30
Тони: "Клинци" велика пријетња Новаку у 2019. години!
Пре свега, Надал сматра да ће Ђоковић имати проблем у мечевима са младим играчима, попут Карена Качанова и Александера Зверева.

Шпански стручњак је у интервјуу за "Ел Диарио Васко" изјавио да је изненађен наглим падом у игри српског тенисера на последња два турнира сезоне, у Паризу и Лондону.

"Истина је да сам рекао раније да ће се Новак вратити у врх кад он то буде хтео. Његов квалитет је превелик да би неко смео да га отпише. Ипак, изненађен сам тиме колико је његов ниво игре пао у самом финишу сезоне. Можда у 2019. све буде готово за њега због генерације играча која долази", рекао је Тони Надал.

Он је упозорио да уће млади играчи попут Зверева или Качанова тек показати колико могу.

"Млади су начинили важан корак ове сезоне. Качанов је победио Ђоковића у финалу Париза, Зверев га је добио у финалу у Лондону, Денис Шаповалов је најмлађи, али може још много. Ту је та јака група у којој су Борна Ћорић и Доминик Тим којима недостаје завршни корак. Рафа, Роџер и Новак као и остали, знају добро шта их чека у дуелима са њима", закључио је Тони Надал.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар