"Шумахерово лице је исто, само мало пуније!"

Немачки надбискуп открио детаље посете седмоструком шампиону Формуле 1, о којем се готово ништа не зна од несреће пре скоро пет година.

Остали спортови 02.12.2018 | 23:10
"Шумахерово лице је исто, само мало пуније!"
Михаел Шумахер је далеко од очију јавности већ готово пет година. О њему се готово ништа не зна од несреће коју је доживео пред Нову годину 2014, када је тешко повредио главу, због чега је шест месеци био у коми.

Од тада се само нагађа у каквом је стању седмоструки шампион Формуле 1.

Прича се да је непокретан, да не говори, да је веома смршао и да живи као биљка...

Немачки надбискуп Георг Геншвајн открио је у разговору за "Билд" неке детаље посете Шумахеру прошлог лета у његовој кући у Швајцарској.

"Седео сам наспрам њега и држао му руке, гледајући га. То је Михаел каквог памтимо, његово лице је исто, само мало пуније", изјавио је немачки надбискуп, изасланик папе Фрање.

Геншвајн је један од малог броја људи који су посетили Михаела Шумахера након несреће.

"Он осећа да је окружен људима који га воле, који брину о њему и који га, хвала Богу, чувају од интересовања јавности. Молим се за Михаела и његову породицу", додао је надбискуп.

Сабине Кем, Михаелова дугогодишња представница за медије, рекла је да Шумахер и његова породица никада нису желели да свој приватни живот излажу јавности, па чак ни када је он био на врхунцу каријере.

"Једном током дуге дискусије поручио ми је 'Немој да ме зовеш у наредних годину дана, јер нестајем из јавности' и зато и сада желим да испоштујем његову жељу о приватности да ниједна информација о њему не изађе у јавност", поручила је Кем.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар