Менаџери долазе и одлазе, легенде као ти остају у срцу!

Најежићете се због порука навијача Фулама упућених Славиши Јокановићу.

Фудбал 19.11.2018 | 14:00
Менаџери долазе и одлазе, легенде као ти остају у срцу!
Славиша Јокановић више није тренер Фулама. Већ неколико дана. Последње место на табели у Примијер лиги приморало је управу клуба са Крејвен Котиџа да се захвали Србину и посао понуди Клаудију Ранијерију, који је у међувремену прихватио изазов да Фулам сачува у најјачем енглеском рангу.

Јокановић се од Фулама и навијачаопростио емотивним писмом, о којем је МОНДО писао. Али, још дирљивије су поруке које су навијачи лондонског клуба оставили на Тwиттер налогу српског тренера.

"Менаџери долазе и одлазе, али легенде попут тебе вечно остају у срцима", једна је од најлепших порука захвалности Јокановићу.

Некадашњи играч и тренер Партизана бриљирао је прошле сезоне водећи Фулам до Премијер лиге. Рекордан низ клуба без пораза (23 утакмице) и финале плеј-офа на Вемблију били су најбољи моменти Јокановића као менаџера у енглеском фудбалу.

"Никада више нећеш морати купити пинту (пиво) у Фуламу, сине", написао је један од навијача који је додао да се прошле сезоне осећао непобедиво.

"Живео Слав. Увек ћете бити добродошли на Котиџу. И даље верујем да сте могли да окренете ову сезону", додао је Патрик Додс, уз фотографију на којој застава са натписом "СЛАВИША, направи Фулам поново великим."

"Хвала Славиша. Учинили сте нас поносним и пружили нам највећи дан за две навијаче на Вемблију. Вечно ћете остати уписани у историји клуба. Срећно на следећем послу, где вас без сумње чека велики успех", само је још један од коментара навијача Фулама.

Славиша Јокановић дефинитивно је напустио Фулам у великом стилу. Прави навијачи нису му замерили тренутно последње место. Напротив, сетили су се свих успеха…

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар