"Нисам за политику варања грађана"

- Није битно колико нас има, битно је какви смо, то је потребно СДС-у и Републици Српској, као и то да има једну јаку опозицију, прије свега која је здрава - казао је вечерас предсједник СДС-а Вукота Говедарица, наводећи да је опозиција нездрава, па не може бити ни јака ни снажна алтернатива постојећој власти.

Република Српска 15.11.2018 | 20:54
"Нисам за политику варања грађана"
Коментаришући дешавања у СДС, Говедарица је гостујући у Дневнику 2 БН ТВ рекао да је за политику досљедности, ону која обезбјеђује достојанство, чист образ.

"Нисам за политику у којој ће се грађани варати, изневјерити сви они који су дали подршку СДС-у. Према томе, када све погледам оно што је битно је да имамо идеолошки профил, политички принцип и карактер који је људски", казао је Говедарица, додајући да је потребна политичка досљедност.

Што се тиче сједнице Главног одбора СДС, која ће бити одржана у суботу, Говедарица је рекао да очекује да дефинишу на који начин и којим путем треба да иде СДС.

"Овдје је ријеч о политици, није битно ко како изгледа и ко како заступа интересе у јавности, у питању је политика странке. Ми ћемо расправљати о битном документу то је политичка платформа о постизборном дјеловању. Хоћуи да видим да ли ја имам подршку за политику странке коју сам водио и прије избора, коју сам прокламовао током избора заједно са органима СДС и Главним одбором који су учествовали у изборној кампањи", казао је он.

"Ја сам за политику досљедности, ону политику која обезбјеђује достојанство, чист образ, нисам за политику у којој ће се грађани варати и изневјерити сви они који су дали подршку СДС-у. Према томе, када све погледам оно што је битно је да имамо идеолошки профил, политички принцип и карактер који је људски", казао је Говедарца, додајући :

- Није битно да ли смо у власти да ли смо опозиција то недефиниште да ли ћемо подржати оно што је добро за Српску или не. Увијек ћемо подржати и радити за РС, наравно оно што није у интересу РС и нећемо прихватити, као и до сада.

Осврћући се на састанак који је одлазећи предсједник РС и лидер СНСД-а имао у Источној Илиџи, Говедарица је рекао да је врло интересантна појава Додика у тој општини.

"Додик у улози предсједника Републике Српске већ 12 година није био у општини Источна Илиџа и врло је интересантно зашто се данас појавио", казао је Говедарица, наводећи да треба разговаратии, јер локалне заједнице морају имати сарадњу са вишим нивоима власти и то је интерес грађана.

"Имам осјећај да је ово једна врста интриге коју је покушао да изазове предсједник СНСД-а имајући у виду да је сличне посјете правио претходних дана и у Добоју. Наравно не ради се о томе, ради се о интригама да се унесе додатни немир у јавности, у чланстуву СДС", казао је Говедарица, наводећи да је обавијештен да је током и послије састанка било ријечи о одређеним пројектима који су потребни локалној заједници у којој је начелник из СДС-а Маринко Божовић.

"Било је покушаја прича и о политичким темама али су те приче избјегнуте прије свега јер функционери СДС-а нису имали намјеру да о томе говоре", рекао је Говедарица, наводећи да му (Додику) је речено да о тим питањима постоје органи унутар странке и да са њим немају потребе да разговарају о томе.

Што се тиче искључења Бориса Јеринића из СДС, Говедарица је рекао да Јеринић већ дужи временски период ради против интереса СДС-а.

"Овде није у питању мишљење него дјеловање, како у протеклом периоду тако и јуче. Јеринић је у присуству градоначелника Добоја Обрена Петровића и високог функционера СНСД-а Уроша Гостића отишао на консултације код предсједника СНСД Додика. За тако нешто није имао овлашћења СДС, тако нешто није познато статуту нити прописима како је СДС позиционирана у смислу дјеловања, он је нанио озбиљну штету свему томе и оно што смо имали прилику да видимо јесте обраћање потпарола СНСД који је саопштио да је на том састанку договорено да два посланика СДС у НС РС убудуће свој политички ангажман и политичко дјеловање остваре у клубу СНСД", казао је Говедарица.

Казао је да је због тога данас упутио допис посланицима Марићу и Јошићу да се изјасне да ли су ти наводи тачни имајући у воду да све то нико није демантовао од њих и да писмено одговоре како ће наступати као посланици које је изабрао народ, а изабрани су на основу политичке платформе СДС.

"Очекујем одговор од једног и другог у ком клубу ће дјеловати. При томе Јеринић је дјеловањем напросто се изузео и сам себи дао за право да ради што жели, то у СДС не може, а то не би требало да буде ни у једној политичкој странци па сам искључио Јеринића. И не само њега, урадићу то у свакој прилици када је у питању било који функционер који на такав начин ремети односе у СДС и непоштује статут нити начела СДС", казао је Говедарица у Дневнику БН ТВ.



БН ТВ

Коментари / 137

Оставите коментар
Name

Нико

15.11.2018 19:55

Е свака цаст на изјави бас је тако. Прелетаци се продали за саку проје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Романија

15.11.2018 20:13

Искључи Бјелицу, стару лопужу, све је покрао сто се могло украсти на Сокоцу.Искључи пса олињалог жив био 1000 година.Позлатиле ти се руке којим га искључиш.

Name

Вук

15.11.2018 20:16

Вукота Змаје

Name

Владо

15.11.2018 20:16

Вукота истражи од кога је Геодетска управа купила објекте на Палама и Бијељини. Питај Соњи и Мића они сигурно знају када су купљени и по којој цијени.

Name

Тим

15.11.2018 20:16

Сви смо ми Вукота!

Name

Искљуци Цицка

15.11.2018 20:28

Искљуци Бјелицу Вукота, не требају нам Милорадове Јуде купљене за саку сребрењака!

Name

Градиска РС

15.11.2018 21:19

Само напред Вуката и без пардона.Политика није за смокљане.Ти предводис здрави дио СДС-а.Мало се Додик прерацунао.Мислили су он и Обрен да це преузети СДС врло брзо али.им то и не иде бас тако лако.Ако изгубис ти Вукота из СДС це отици све младо и паметно сто има а остаце сљам попут Цицка,Обрена,Карадзицеве и осталих лезилебовица...

Name

Тоо

15.11.2018 21:36

Тако је Вулее. Сад народ види ко си ти. Народни човјек. Свака ти част. Нећемо издати народ

Name

Нострадамус

15.11.2018 21:56

Подрска цистој струји СДС наравно и Говедарицу мора бити јос цисцења и то зељезном метлом.

Name

Сања

16.11.2018 05:23

Господине Вукота, оцигледно да ових дана свако у Републици Српској мора да се бави политиком и онај ко се њом никад није бавио. На путу смо великог отрезњења. Показали сте храброст, став и истрајност и градјани ово неце заборавити. Зелимо нормалну земљу, нормалне представнике као сто сте ви који це нас на лијеп нацин представљати. Ови дани це уци у историју као моменат када смо дотакли дно неморала, а ви сте код нас повратили повјерење у политицаре. Само наставите тако, имате пуну подрску својих градјана!

Name

Коwалски

16.11.2018 06:38

Нису проблем начелници, они и треба да се састају са Додиком. На састанку је био носилац СДС листе Дарко Бабаљ! У своје или у име листе?

Name

Хос

16.11.2018 07:17

Уз дузно постовање господине Говедарица али Срби су увијек били склони миту и корупцији,тако да це увијек бити странацких функционера који це за новац цаст и понос бацити у канту за смеце,ниста није боље ни код других балканских народа.

Name

Србин

16.11.2018 07:33

И он би био прелетац ,али га неце Додик ,па сада свира у празно

Name

Змај

16.11.2018 12:29

Вукота,свака ти златна.Уз тебе су сви змајеви са Романије.

Name

Мићо

16.11.2018 16:08

Није битан "рој", битан је "сој"... Вукота, веровао си удбашима, прашињарима и полтронима. Нови људи су СДС-у потребни. Мислим они који никад у било којој странци нису били. Правите СДС из почетка.

Name

Никола

15.11.2018 19:57

Свака част Вукота.Следећа нога Бјелици (гремлину) и СДС ЋЕ ТАД БИТИ НА ПРАВОМ ПУТУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

15.11.2018 20:13

Човјек у задње вријеме само брука СДС. По његовом ставу и на кољенима би дошао Додику на ноге. Соња је исто са својим понашањем слична Бјелици.

Name

прц

15.11.2018 21:59

Вукота кљусина...

Name

Ре прц

15.11.2018 23:16

Вукотина част, поштење и морал побијеђују. Напријед честити српски сине!

Name

Србин

16.11.2018 09:32

Пјеснице, мани се кнеза Лазара те изадји у јавност са истином. Смјењујес , ок али кога , оне који те угрозавају , оне који су те створили И који једино могу да ојацају СДС. Спомињес Јосица и Марица блатис их спремас јос једну елиминацију, а знас добро и треба јавност да упознас да су њих двојица одбили да буду под додиковом капом . Засто не смјени Обрена када је Добој требао уци у заједницу турских опстина. Дао си му подрску напао си Борацку Организацију у Добоју ти и она са подоцњацима. Ако си моралан као сто се представљас напусти СДС. Добој или Бијељина треба да дају предсједника странке.

Name

Ре

16.11.2018 11:50

Браво Вукота српски роде.

Name

Мицко

16.11.2018 12:37

Смијени јос Бјелицу Вукота,па мозес поцети са убрзаним гасењем СДС.По теби сви су криви осим тебе за пораз на изборима,као да ниси ти водио СДС и изборе.Досло вријеме да признас пораз лосег водјења и јос лосијих резултата,па цес морати уступити мјесто способнијим који су оствсрили боље резултате.А и нецес моци све отјерати јер цес иовако остати сам.

Name

Радован

15.11.2018 19:58

Браво момчино.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јован Приједор

16.11.2018 09:27

Сви смо ми Вукота!!!

Name

оса

16.11.2018 12:14

Ха ха , ја сам за ДОДИКА.

Name

16.11.2018 17:23

Чега се паметан стиди будала се поноси!

Name

Мики

15.11.2018 20:00

чисти багру има нас доста још увијек

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рс

15.11.2018 20:37

Има нас 10,јеси ли на то мислио...

Name

Анамарија

16.11.2018 00:56

Сад је "десет" управо због Мица, Цицка и Обрена, али цим оду они нароцито Цицко вратице се многи па це нас бити довољно да се и Миле забрине!

Name

БЛ гирл

16.11.2018 06:30

Е па није..има нас само у Бл маса,само цекамо да оду ови исподпросјецни ликови и ликусе..зна Вукота да је освојио овај град.Својим постењем,памецу,уљудносцу.Дзаба Додику све никад господин од њега,јер цим заскрипи провири сељаце из Лијевца код којег је све трговина,јуцер паприка данас људи.

Name

За Рс

16.11.2018 08:58

Није битно да ли је остало 10 или 5 , остали су прави, културни и нормални људи, људи који имају своје ја, људи чије душе се не могу купити нити су на продају као код Обрена и њему сличним. Живио ти Вукота 100 година и свака ти част на твом достојанству. Све буде и прође, како се каже могу како хоће али не могу докле хоће. Само боже дај здравља и све се дочека.

Name

србине

15.11.2018 20:04

Велика подршка Вукоти само смјењуј република српска је уз тебе отјерај ову олос српску

ОДГОВОРИТЕ
Name

мирослав добој

15.11.2018 20:05

Браво ВУКОТА,,,само остро бескомпромисно,,,храбар си свака ти цаст оцисти то макар остала нас двојица,,,наци це се и треци и цетврти,,,бице нас стотине хиљада буди увјерен,, одавно цекамо неког постеног као сто си ти,,,уз тебе је постени дио сдс Добој,,,,

ОДГОВОРИТЕ
Name

16.11.2018 09:47

УЗ ВУКОТУ СЕ САВ ПОШТЕНИ НАРОД

Name

за Мирослава Добој

16.11.2018 10:09

Свака ти част на коментару, свака ти је на мјесту. Кад избаци из СДС-а ове нечасне биће нас још више. Они какви су и не треба о њима ни размишљати такви нису ни зашто уз ВУКОТУ су сви поштени људи.

Name

Док Холидеј

15.11.2018 20:07

Свака част љигавце послати гдје им је мјесто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво нас предсједнице!

15.11.2018 20:08

Браво!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драгас

15.11.2018 20:09

Како неко може бити за политику доследности ако он сам није доследан?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво

15.11.2018 20:09

Браво Вукота народ Теслица је уз вас!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

15.11.2018 22:07

Пиши у своје име

Name

Планина

16.11.2018 06:43

Народ Теслица је на изборима показао уз кога је ...

Name

Браво

16.11.2018 06:57

Дојди пријатељу на Опстински одбор па се увјери. Знам да си невјерни Тома

Name

Теслић

16.11.2018 07:02

Пишем јер ти и ниси из Теслића.

Name

Теслић

16.11.2018 08:50

Теслић је уз Жељку Цвијановић и СНСД !!!

Name

За Теслић

16.11.2018 11:51

Ко та бијаше, Пејова унука, гријешим ли?

Name

оса

16.11.2018 12:15

Што нисте били уз њега на изборима, мало вас је.

Name

Није ваљда

15.11.2018 20:12

Мој Вукота СДС има стаза мого више него што си ти свестан и тако се у сдс не ради ти очито требаш да се бавиш спортом а не политиком биће искључења казес знасли да ће бити и смјена па онда цес се пробудити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

15.11.2018 20:31

Горе неко написа: Сви смо ми Вукота! Ако си паметан, схватицес!

Name

Ре није ваљда

16.11.2018 05:21

Тако то и бива, сва цаст за коментар.

Name

Ре ре

16.11.2018 07:49

Срецом вас је сака јада

Name

Раде Нови Град

16.11.2018 08:38

Бице смјена наравно,али Вуле остаје,Бјелица,Бундјо,сав сљам не искљуцити,него истјерати.Боље један прави него 1000 килави,идите под Милине Скуте.

Name

5

15.11.2018 20:13

Браво преседниче БЛ је уз тебе иако су отели изборе сав град БЛ те дозивљава као часног домаћина и ПРЕСЕДНИКА РС..НЕДАЈ ЧАСТИ ПО ЦЈЕНУ СВЕГА..ТО БЛ МИСЛИ вјеруј ми 90 посто..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

16.11.2018 07:51

Будало

Name

Папак

17.11.2018 07:02

У БЛ је добио гласове подрском ДАВОРА и прогласен за пресједнока на тргу,тако да нема толике подрске бираца а ни самог СДСа.Да се понови гласање дозивио би дебакл у БЛ

Name

Били...

15.11.2018 20:13

Зивио нам Вукота И СДС-а Поздрав са Козаре Љуте планине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

15.11.2018 20:15

БРАВО ВУКОТА БОГ ТЕ ПОМОГАО ЉУДИНО. ПУНО УСПЈЕХА И ЛИЈЕП ПОЗДРАВ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сдс

15.11.2018 20:15

Тако треба Вукота....само напред имас велику подрску

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бијељина

15.11.2018 20:21

Ајмооо Вукота, хоцемо право на зивот и рад, хоцемо постење, уз тебе смо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Станари

15.11.2018 20:40

БРАВО Вукота ријеси се издајника који само гледају свој интерес.Ако су за црвену секту нико им не брани нека иду ,једно прицају а друго раде.Људи су без образа и морала ,вецина народа за камион пијеска даје глас за лопове и издајнике.

Name

Букачевић

15.11.2018 20:22

Постовао сам те Вукота...Постовао сам те...А постовао сам те као мало кога. За тебе сам био спреман главу своју у ватру да ставим. Тако је то било Вукота све док ниси ударио на Обрена, Цицка и Бориса. Када си на њих ударио, а успут заборавио и на Србе и на СДС и да је јединство народа и странке изнад свега, тада сам рекао да нецу ниста лосе о теби реци ради свега сто си до сада уцинио, ал да цес за мене остати неко ко је окренуо ледја народном јединству. И то у моменту када је све српско требало да слозно стане иза изабраних представника. Ал не хају РС и СДС ни за ког! Не хају и иду напријед!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђоле

15.11.2018 21:27

Мало га и ти претјера брате.жалиш ове љигавце што изневјерише поштене гласаче.какво јединство а лопуже самоинцијативно преговарају са режимом.није ратно стање да треба с бурлом у коалицију,питање је егзистенције народа а не очувања наше Републике Српске.Она је неупитна у сваком случају.Сигурна у сваком смислу.само страначка дисциплина и јединствен став уз компромис у СДС-у.

Name

Ре

15.11.2018 21:27

Халооо, није ово ни '42 ни '92. Ово је 21 вијек.

Name

Зв

15.11.2018 22:06

Хахаха, дал си ти нормалан. Па знас ли ти ста је опозиција. По теби су нормални ови сто годинама пљују власт, обецавају народу промјене а онда дан након избора, који су у најмању руку сумњиву и нису одраз воље вецине народа, трце у загрљај онима које су критиковали и којима су обецавали робију. Па стварно си пуко!

Name

За Букачевића

15.11.2018 22:59

Зар ти ниси примијетио, да јединства нема годинама? Зар ниси до сада уочио, да је Додик подијелио народ. Он би, да мири народ. Ако га волиш, воли га и даље. Вукота је доследан. Само он је могао да помири народ. Али, Додик то не може никада. Сад се сјетио, да уништавајући СДС и ДНС изиграва миротворца. Злотвор.

Name

Никола

16.11.2018 00:18

Хахаха.Ово се цицко подписо ко БУКАЧЕВИЋ.Мислим неко га подписо пошто је господин магацинер неписмен.

Name

Анамарија

16.11.2018 00:59

Питај србе запослене у Министарству одбране какав је србин тај твој Јериниц?! Кад сазнас онда се јави, а до тада не лупај глупости!

Name

ТОРРО

16.11.2018 06:12

АМА ЉУДИ ДОЂИТЕ СЕБИ - ИЗБАЦУЈУ СЕ ДУГОГОДИШЊИ ЛОПОВИ, ПРОТУВЕ, КРИМИНАЛЦИ КОЈИ СУ КОРИСТЕЋИ СТРАНАЧКЕ ФУНКЦИЈЕ ОБОГАТИЛИ ДО НЕБА !!! УПРАВО ТАКВИ СУ БИЛИ ПОГОДНИ ОНОМ ЛАКТАШЕНКУ ДА УПРАВЉА СА ЊИМА КАО ДРОНОВИМА... ПА У СПЕЦ. ТУЖИЛАШТВУ СВАКИ ОД ЊИХ ИМА ДОСИЈЕ ОД 400 КГ ДОКАЗА ЗА 200 ГОДИНА РОБИЈЕ !!!

Name

@Букачевић

16.11.2018 06:17

А каква то ОПАСНОСТ пријети српском народу у РС па да је потребно ЈЕДИНСТВО (из интереса)??? Што неко написао Додик и Обрен годинама завађају српски народ а сад би да они стварају као неко јединство кад им почело горити под ногама и кад се почела фотеља измицати.... Додик ПИША по народу годинама а Обрен нас је учланио у савез општина ТУРСКОГ свијета (не тако давно!)... И сад се појави неки БОТ или испрани страначки тупеглавац да прича о ЈЕДИНСТВУ....а народ у колонама напушта РС! П.С. Ово пише неко ко није био никада у странци и који планира да напусти ову вукојебину као и сав нормалан свијет!

Name

Ре за Букацевица

16.11.2018 06:34

Браво за коментар.Додик подијелио,сад као окупља...тај цовјек је спреман на сваку лаз и подлост.Једино није схватио да људи нису глупи,без обзира на образовање.

Name

Анамарија

16.11.2018 07:09

Добар је Србин Јериниц,за разлику од свих на власти БиХ најбољи

Name

Обрене србине...

16.11.2018 07:53

Обрен је тврдио ово прије 3 године....времена се мијењају изгледа али ћуд никако: хттпс://yоуту.бе/wм9ЗвизцхЦw

Name

Ре

16.11.2018 07:55

Па он је плаценике за то питај Мектица неко мора растурит СДС

Name

Ре

16.11.2018 07:57

Зивио Милорад подера вас миле

Name

Браво Вукота

15.11.2018 20:25

Сумњао сам у тебе цијело вријеме, а сада видим да имас петље. Само тако оцисти странку од биједника, странка це само расти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Браво

16.11.2018 07:28

Никад нисам сумњала у Вукоту, јер је свака његова ријеч на мјесту, противнике критикује, али не вријеђа, досљедан је као човјек, културан као саговорник. За разлику од ових папака, кији су баш "пљували", па се сад поклонише и све облизаше. Све ове и старе и млађе мрцине искључити да не погане странку, кренути напријед пуним једрима, ослибођен баласта издаје. Највећи проблем СДС-а у послератном периоду је хињско дјеловање функционера странке, "буцајући и нападајући" је изнутра, радећи против основних принципа, дјелујући регресивно према вјерујућем народу. Одстранити их што прије, сами су се прозвали, упирући прстом у Вукоту за неуспјех у својим општинама, гдје су они добили минорне гласове-ни чланство им није гласало за њих. Вукота не смије поднијети оставку, јер их је баш надмоћно побиједио.

Name

Стево

15.11.2018 20:26

Браво , Вукота ! Сви поштени чланови и симпатизери СДС су уз тебе !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гацани

15.11.2018 20:46

Зови вуле ако буде требало, недај багри да понизава СДС.... ОДАВНО ЈЕ ТРЕБАЛО ОТЈЕРАТИ ОВУ ОЛОС НА ЦЕЛИ СА ЦИЦКОМ, ОБРЕНО, МИЦОМ И ОСТАЛИМ КРИМИНАЛЦИМА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јовиц Р

15.11.2018 20:51

Вукота Угљевик је уз тебе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни Груја

15.11.2018 22:32

Можда је Угљевик али Васлија Перић сигурно није. Ако не вјерујеш питај га.

Name

Миивоје Прдић

16.11.2018 07:49

мозда није Василије али сви остали јесу

Name

Оо сдс Добој.

15.11.2018 20:58

Браво предсједнице. О Јосицу не бих да тросим ријеци тај цовјек морао би да постане првеснтвено академски градјанин ове дрзаве.Јер такве као он сто су ,, заврсили,, тј.купили приватне факултете,а сколован кадар цека на бироу.Господине предсједнице преиспитај добро и кадар који остане јесу ли за сдс или не,не мозе неписмен цовјек да води странку.Сто се тице Добоја искљуцити под хитно Огњена Митровица, др Предрага Лазица,Др.Николу Гаврица који цитав свој мандат сједи ријеци једне није проговорио против резима.Затим Директора дома зрдавља Славка Ковацевица који гледа само лицне интересе,затим Мирка Околица који је и довео Јосица у странку као несудјеног зета.Затим сву близу родбину Небојсе Марица који су вецином запослени у опстини Добој. Затим све посланике који су тренутно у скупстини града, а дигли су руку за Обрена.има их одредјен број које треба оцистити и у селима који велики број гласова извуку.Медјутим ста је поента Обрен је изневјерио око 10.000 гласова који му доносе муслимани из села Которско,Грапска,Цивције,Светлица и Добојска царсија тако да моземо рацунати да сдс мозе да рацуна на неких 5000 гласова следецих избора у Добоју.Јер це муслимани гласати за друге њима близе партије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

15.11.2018 21:27

Лутко лијепа... ето колико ти знас.. прво није ОО, него ГО. Добој има статус Града према томе је Градски одбор. Претпостављам да си ти велики академски градјанин О Добој, пардон Града Добој па ти то даје за право да износис свакакве неистините прице о људима. Да ли је Јосиц академски градјанин или није, најмање је вазно. Јосиц је једна људска велицина коју не могу мали мозгови попут твога да схвате и прихвате јер забога.. Ако у некоме видис несто лосе, треба да се запитас засто је то тако.. Цовјек оком види оно сто му је у дуси. А ти и даље настави да прицас неистине и да покусавас да понизис некога.. Јосиц је био и остао цовјек, момак из народа и гледао на све људе без дијељења на академске и оне који то нису.. Видис, у томе је његова велицина! Велики поздрав од ГО СДС Добој

Name

СДС ДОБОЈ

15.11.2018 22:39

ЈОСИЦ МАРИЦ ЈЕРИНИЦ МИТОРОВИЦИ ЦАЂО КОВАЦ СТАРЦЕВИЦ И ОСТАЛА МНОГОБОРОЈНА ГОВНА ТРЕБА ИСТЈЕРАТИ ИЗ ДОБОЈА.... ЈА САМ РОДЈЕН Ј ДОБОЈУ И ЗИВИМ ТУ 45 ГОДИНА И НИСТА ДОБРО НИСУ УРАДИЛИ ЗА ГРQД АМА БАС НИСТА.... ПОГЛЕДАЈТЕ ИЗЛЕТИСТЕ ПРЕСЛИЦУ? ПУНО ЛУТАЛИЦА КЛУПЕ ПОЛОМЉЕНЕ... ПОГЛЕДАЈТЕ СЕТАЛИСТА.... ПА НЕМА ИХ ПОГЛЕДАЈТЕ ОМЛАДИНУ...ПА НЕМА ИХ... ПОГЛЕДАЈТЕ ФАБРИКЕ....ПА НЕМА ИХ ОДЛАЗИ ОБРЕНЕ И ПОВЕДИ СВУ БАГРУ ИЗ ГО СДС ДОДБОЈ ЗА СОБОМ... НАЈГОРИ СУ МЛАДИ СДС... ПОСТАЛИ КАО НЕКИ СЕКТАСИ УБИЛИ БИ НЕКОГ ЗА 20КМ САМО ДА ЛИЗУ ДУПЕ ОБРЕНУ... НЕМОЈТЕ ЗАБОРАВИ И ПУЛЕНА ДАНИЈЕЛА САВИЦА А ТОПЛАНА????? ПАОТКУД ОВОЛИКИ РАЦУНИ ЉУДИ.... 2.61КМ ПЛУС ДИСТРИБУЦИЈА ОКО 30КМ ПО СТАНУ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ФУЈЈЈЈЈ СМЈЕЊУЈ СВЕ ВУКОТА

Name

@Ре

16.11.2018 06:24

Јошић је ВЕЛИЧИНА у мјестима као што су Мајевац, Подновље, Ритешић... и то је његов плафон! Слажем се да је он човјек из НАРОДА....обилази народ по селима и купује гласове и лаже их а ево сада смо то видјели из прве руке! По теби то што је неко из "народа" и што је слаткорјечив а при том дупелизац Обрену и екипи....то га сврстава у ред "величина". Ево питам те ја овдје на наведеш три ствари које је Јошић урадио за град Добој? Конкретне три ствари? Осим што се вози у службеном ауту и што троши буџетске паре?! И ако неко зна који факултет и када (тачан период) је господин Јошић завршио, с обзиром да се то крије (сви су економисти и правници, али неки не пише гдје и када је завршио факултет). Унапријед хвала на одговору!

Name

Сдс заувијек

16.11.2018 07:06

Када се и Јошић и остали кандидују као независни кандидати а не као кандидати СДСе онда ћемо видјети њихов кредибилитет у народу.

Name

Ре

16.11.2018 08:19

Заиста не вриједи прицати са вама.. једино сто знате јесте пљувати некога. Закљуцујес на прву све, вјероватно ти је и зивот на прву. Туга брате мој. Велики поздрав

Name

Цолдер

15.11.2018 20:59

Тако је Вукота, само си требао доста раније поспремити странку, а не сада, али млад си, на грешкама се учи, промовиши нове младе људе, стручне, из области правних наука, економских, политичких..., па заједно 2020. са ПДП-ом у нове побједе, остварен добар успјех на локалном нивоу ће гарантовати још бољи на државном и републичком. Станивуковића за неку јачу позицију кандидујте, људи га поштују. Кампања за 2022. треба већ полако да почиње, дјела, а не празне приче! ВРЕМЕНА ЗА СРПСКУ ЈЕ СВЕ МАЊЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бравоооооооо

15.11.2018 21:04

Тако је нетребају СДС ,Бранковићи.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Подрска Вукоти

15.11.2018 21:15

Издрзи Вукота! Не дај оставку па да унисте СДС. Нецемо са СНСДом. Странку не цине функционери него сви цланови и гласаци а они су преварени од похлепних појединаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Баба

15.11.2018 21:32

Поцисти Додик све лопове у СДСу, преведе их све у СНСД, тамо им је мјесто, хвала госп.Додик, уцинио си услугу Вукоти и СДСу

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС у БН

15.11.2018 21:35

Мицин СДС у БН добио 12000 гласова а сам Вукота добио 28000, а Мицо трази да Вукота да оставку, и ти си Мицо математицар, иди Мицо лези спавај

ОДГОВОРИТЕ
Name

Одговор:

15.11.2018 22:39

Наведено успоређивање није могуце, јер: 1. За предсједника РС су била генерално гледајући само два конкретна кандидата, Жељка Цвијановић и Вукота Говедарица. На основу тога већина гласова се дјелила између та два кандидата. 2. За одборничка мјеста у НСРС и Парламенту БиХ је било доста више избора, од јачих странака издваја се СДС, СНСД, ДНС, ПДП, СП, затим НДП, УС итд. Стога су се и гласови дјелили на више дјелова. Лијеп поздрав. Објективно само.

Name

Дарко

15.11.2018 23:05

А СДС у Бања Луци добио 10500 гласова? Ста цемо сад? Е јеси туп . Поздрави неспособног кајкута.

Name

Мој брале

16.11.2018 05:23

Дзаба му толики гласови када је изгубио.

Name

Бања Лука 1971

16.11.2018 07:09

Бања Лука у којој има само 10000 службеника и плус чланови њихове фамилије и Вукота побиједио.

Name

Ззззз

15.11.2018 21:49

Сто је висе клевета И лази тито ух вукота је милији И дрази.

ОДГОВОРИТЕ
Name

боба

15.11.2018 21:53

Тако је Вуле уз тебе смо,образ се не купује нити продаје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Андела

15.11.2018 22:33

Свака цаст храбри ,постени и лијепи цовјеце !!!Неко реце ,"сви смо ми Вукота " !Врацас ми вјеру у боље сутра .Само напред .280000 хиљада људи је иза тебе !

Name

анђела - одговор

16.11.2018 07:06

Од тих 280.000 бар пола је за њега гласало само да глас не иде Жељки. Чак и више од пола. СДС-ових присталица има нешто преко 100.000. Са овим превирањима у странци пашће и испод 100.000. Говедарица је сасвим ок лик али фали му политичког искуства и мудрости.

Name

ЗВ

15.11.2018 22:11

Свака цаст Вукота! Није ми само јасно о каквом јединству се овде говори данима. Па ако је Додик хтио јединство са овим папцима из опозиције, и онима који су остали доследни и постени, сто се не ујединисе прије избора? Па фино да се распореде по листама и функцијама и власт и опозиција. У том слуцају избори нам и нису требали, мсм кога би уопсте бирали ако су сви удрузени и јединствени, али ајде. Овако само просипају супљу и народ вуку за нос!

ОДГОВОРИТЕ
Name

зуx

15.11.2018 22:20

Политика и постење не иду у истој реценици и одмах си слагао народ који није овца...циљ опзиције је да направи разлику и да народ престане размисљати да су сви исти...ја то не осјетих код вас Вукота, сем испразних ријеци...једино Станивуковиц прави неку разлику, али је усамљен...

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС ДОБОЈ

15.11.2018 22:29

Ко је организовао убиство Бранислава Гарица? Вукота гдје сте били све ове силне године од 2009 па на овамо? Засто нисте протестовали кад је убијен Гариц него сте сви одреда функционери СДСа окретали главу и говорили "бас ме брига нисам ја "?????!!!!!! Па.су бу били избори и она издаја са Тадицем и онај тв дуел срамни....па коалиција 2010 године заједно са снсд на нивоу БиХ...па силни папци...За Обрена,Јериница,Васица,Мицица,Бјелицу сте знали 4 мјесеца прије избора али нисте имали петље да им се супроставите него сад се глупирате... ДА ЛИ ИМАТЕ ПЛАН Б И ПЛАН Ц ЗА ДОБОЈ И РС?????????????????????

ОДГОВОРИТЕ
Name

@СДС ДОБОЈ

16.11.2018 07:45

То се пита већина грађана Добоја!?!? Имате ли ПЛАН за Добој након Обреновог одласка или ћете препустити ДОБОЈ Обреновим и Додиковим полтронима да раскуће и ово мало што је остало. Видјели сте како се смије Обрен неки дан ко пи**а и каже могу они да раде шта хоће ми ћемо изаћи са заједничким кандидатом?!?! хттпс://yоуту.бе/7wф6МwффqКw?т=116

Name

Синергија

15.11.2018 22:37

Такодје за добтобит СДС-а, искљуцити Мицу Мицица и његове сателите (Томица, Мијо...), који су својим поступцима отјерали многе људе из градског одбора СДС-а Бијељина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гале

15.11.2018 22:49

Вукота,шукало тандем. Бореновиц,латиновиц,шеатовиц из тополе,станивуковиц,благиц,медо лазиц,сандиц, Мирна, дјордјиц,латиновиц градиска, клинцов,саса граорац, цекрлија, затим она економистица из пдп...има их јос .али то су људи који треба да донесу несто ново и не боје се никога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КСС

16.11.2018 05:27

Поштовани председниче уз вас смо,бака и унука обе СДСовке.

Name

Ре Гале

16.11.2018 06:38

Тако је..сва набројана имена и јос неки.Мало ли је!!Доста висе концепта неприкосновеног водје,треба нам тим,треба нам екипа..сваки од пибројаних мозе бити сеф екипе.Додик је претворио РС у своје двористе сеоско.

Name

Ако

15.11.2018 23:23

Дријешимо губу из торине! Његош

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

15.11.2018 23:27

ВУКОТА ПРОЧИСТИ СТРАНКУ ОД МЕШЕТАРА .ОСТАВИ ИСКРЕНЕ И ПОШТЕНЕ ЉУДЕ . ОНИ СУ ПОКАЗАЛИ СВОЈА ЛИЦА.ЗА ЊИХ СУ ЉУДИ ИГРАЧКЕ А НЕ ЖИВА БИЋА КОЈИМА СЕ ИГРАЈУ ДВАДЕСЕТ ГОДИНА.ОНИ НЕ ЗНАЈУ ШТА ЗНАЧИ БИТИ ЧОВИЈЕК И РАДИТИ ЗА ИНТЕРЕСЕ СВОГА НАРОДА КОЈИ ЈЕ ГЛАСАО ЗА ЊИХ СРЕТНО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Напријед

15.11.2018 23:58

Обрен Петровић, Цицко Бјелица, Мићо Мићић, Драган Чавић, Проклета Јерина и ...нису људи, нека се сјете шта су све причали а Богами и радили. "Човјек се веже за ријеч, а во за рогове."

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само квалитет

16.11.2018 00:11

Сва олош поља. Због таквих је СДС својевремено и изгубио власт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бијељина

16.11.2018 02:20

Мици је Додиков цовјек вец дуго времена а за ове изборе је малтене не и показао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

16.11.2018 04:38

Вукота како је кренуло 2030 сам себе цес да искључис из странке....живио СДС , прави СДС кога висе нажалост нема

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неминовност

16.11.2018 07:00

Ако под прави СДС мислиш на историјски СДС он је једна лоповска странка са само једним тренутком када су учинили праву ствар, ујединили српски народ у Босни и морално га спремили за наметнути рат. Говедарица управо ствара нови, поштени и државотворни СДС. Надам се да ће у томе успјети. А на то наивно извртање истине да су битнији неколико маторих дртина пред пензију од 280.000 гласача који су јасно изнијели свој став према Говедарици као антиподу Додику, не треба трошити ријечи. Квантитет рађа квалитет. На младима свјет остаје. Све траје мало дуже него што бисмо вољели, барем ова поштена половина нације, али се ипак иде у правом смијеру и побједа правих снага је неминовна. Кад-тад.

Name

Луди Милојко

16.11.2018 05:42

Тако је Вукота, бори се док и посљедњег члана истјераш из странке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ББР

16.11.2018 05:43

Разговарали о пројектима у Источној Илиџи а резултат разговора биће да се Бабаљ придружује у клубу посланика двојици Добојлија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Т9

16.11.2018 05:49

Цовјек никада није радио, једино радно мјесто водјење културног друштва у Гацком а хтео бих да му друго радно мјесто буде председник државе . КАТАСТРОФА

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре т9

16.11.2018 07:18

Шта хоћеш да кажеш.Вукота је 12 година у скупштини и да је хтио муљати могао је на хиљаду начина.Али је #овјек једноставно поштен и чист као суза.Па њему је и жена била незапослена 10 година.Може се полемисати о политичкој способности али о поштењу њега и његове породице неможе.

Name

Тања

18.11.2018 15:15

Амин. Да је он бар само неискусан. Ни довољно паметан ни способан није. Само наивни вјерују да је он поштен. Како се разрачунава са неистомишљеницима под кринком чишћења странке показује колико је бахат. Прије избора су му исти људи требали како би постао предсједник Републике. Сада му исти сметају да остане предсједник странке. Пусти лични интереси и мотиви. Све остало је бацање прашине у очи. Просто нам човијек вријеђа интелигенцију.

Name

Требиње

16.11.2018 06:40

Вукота тако је није битно колико нас је вец какви смо...издрзат цемо ми и ове ударе старе удбе

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

16.11.2018 06:49

Постоји ли СДС у Бања Луци? Је ли се огласио поводом ових дешавања у странци?

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

16.11.2018 06:55

Бабаљу побогу, јели требас да идес за Цицком...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад

16.11.2018 07:03

Подршка свима који су остали уз СДС, а они који су окренули ледја и увукли се Стевандицу и Додику у анални отвор, нека знају да народ остаје уз свој СДС. Ми нисмо гласали да ови папци прелазе у СНСД. Вукота ријешите се свих оних који су нас изневјерили и прешли у друге странке. СДС це опстати упркос свим овим нељуди који су нас издали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђорђе

16.11.2018 07:07

Поздрав за Вукоту, чишћење СДС-а темељно и до краја. СДС је запуштен као "Аугијеве штале", Додик помаже у томе. Но међутим када примате у странку, нарочито у врх, провјерите биографије и немојте примати сваку врану. Рецимо Костадин Васић: само погледате биографију, којом се хвали: хттпс://истиномјер.ба/актери/васиц-костадин/ . Факултет је требао завршити, ако погледате рођење бар15 година прије, редовно. Са тиме је био упознат врх СДС-а, али су се оглушили и сад проблеми. ПДП се нешто раније очистио, када је отишао онај Талић, али знам људе у главу, имају и они шљама. Мада тамо "Мали (Велики) Станивуковић" ради нешто слично Махатми Гандхи, ослобађа народ од окупације личном жртвом и прекрива шљам. Тако се ради у опозицији, а не као до сада критика, без конкретно решања. Ово није лоше и опозиција нема против себе неку снагу. Има једног лика званог Додик и уплашене и поткупљене гласаче и чим он падне остаје НИШТА. Уплашене и поткупљене гласаче ви плашите, ако дођемо очистити ћемо све "Додикове репове". Они се ухљебили преко везе у институције и гласају "по дифолту" за њих. Треба им рећи да неће отићи тек тако с посла и да ће им дјеца добити посао, али конкретно, искрено и како. Да сви имају наду, поздрав за све гласаче и Вукоту, али прихватај и тражи свјете паметних и мудрих људи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Посматрач

16.11.2018 07:19

Вукота плива а многи у његовој борби да остане на челу и избјегне одговорност за крах виде своју шансу. Какви ли ће сада ликови да испливају? Као у доба УДБЕ. Само упери прст у онога који ти смета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херцеговина

16.11.2018 07:31

Вукота свака цаст

ОДГОВОРИТЕ
Name

Озрен

16.11.2018 07:42

Велико ХВАЛА Милораду Додику што је открио своју сарадничку мрежу у СДС а и у остатку тзв.опозиције.Само још да нам саопшти од када обрен,мићо,цицко и соња раде за њега.Дератизацију коју је додик извршио Говедарица никад не би успио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми смо

16.11.2018 07:55

Земљаце па ти трбас да растјерас 80% тијела сранке да би је оцистио.ови баксузи и сами одосе дзаба их искљуцујес.цаст појединцима али оволико олоса на једном мјесту нико није видио.мислим на све партије без разлике!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

16.11.2018 08:03

Искључи Цицка подхитнооооо. Огромну ћеш подршку добити са Романије

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОБОЈ

16.11.2018 08:11

БРАВО ВУЛЕ САМО УДРИ !!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

екрем

16.11.2018 08:15

дечко то о чему ти причаш (поштење , чист образ , достојанство ) је за нека прошла времена . сад је наступило вријеме владавине новца . свијетом владају управо такви ( Морганови , Рокфелерови , Рошилдови и тд ...) поштење је одавно напустило и овај простор на ком ми живимо . политика није гурање главом у зид доказ су управо завршени избори . кад тако чистиш странку не питајући никог ништа могу само да мислим шта би радио као предсједник државе . немају сви ИQ 3 - 4 као већина на порталу заједно са администраторима БН који ни један коментар у ком нема псовки , пљувања , блаћења неће да објаве ,П.С. нико од *режимских *новина како их називате нема администраторе а ви се убиште причом о слободи говора и штампе .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукота

16.11.2018 08:39

Вукота знам процјенити људе.Свака цаст за све до сад. Бице јос избора људино!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС Добој

16.11.2018 09:11

Јошицу и Марићу незаборавите да сте гласове добили од симпатизера СДС-а,а не од СНСД-а па се тако и понашајте и немојте бити издајници.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рок

16.11.2018 09:49

ти си своје освирао Говедарице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

16.11.2018 17:20

Вук длаку мијења ал карактер никад,не дај се Вучино, истрај у борби против папкара и остале стоке ситног зуба и награда ће доћи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БАЊА ЛУКА

18.11.2018 11:03

Свака цаст на досљедности, а сљам се сам поцистио и отисао код Доде

ОДГОВОРИТЕ
Name

БАЊА ЛУКА

18.11.2018 11:04

Свака цаст на досљедности, а сљам се сам поцистио и отисао код Доде

ОДГОВОРИТЕ