Видео: Чек' да ти покаже чика Милан како се бије!

Најпознатији Србин у НХЛ-у након неколико мирних сезона поново дели правду на леденим теренима!

Остали спортови 10.11.2018 | 17:30
Видео: Чек' да ти покаже чика Милан како се бије!
Милан Лучић је свакако једна од најинтересантнијих ликова последње деценије НХЛ-а. Овај освајач Стенли купа са Бостон Бруинсима је успео да се пробије до врха невероватним радом и пожртвовањем.

Проблеми са кичмом, због којих је и почео да се бави хокејом не би ли ојачао слабашну мускулатуру искривљеног кичменог стуба, никада га нису спречили да не да на себе и саиграче. Штра више, све до пре неколико сезона овај поносни Србин из Канаде је важио за једног од најопаснијих фаца у НХЛ-у и готово да није могла да прође седмица, а да он неком не очита буквицу. Срце и невероватна снага су га брзо промовисали у правог разбијача, иако је Лучић посве другачији у приватном, животу. Али, када стави клизаљке на ноге...

Канадски хокејаш српских корена, коме је 30 лета, познат је по томе што не дозвољава неспортско понашање према сиграчима, већ то одмах кажњава. Управо то је урадио пре два дана Матјеу Жозефукоји је добио такву лекцију да ће је памтити до краја века. Све је почело када је безобразни руки Тампа Беј Лајтнинга ударио лактом у главу и то са леђа играча Едмонтон Ојлерса, Криса Расела.



Тражио је ђавола и добио и то у виду Србина који га је прво сатерао у један део терена не би ли спречио младог "брзањца" да му побегне, а онда га оборио једним бодичеком на лед и потом на земљи још мало ишамарао и очитао му добру лекцију седећи му на грудима док је овај очигледно молио да престане. Лучић је остао да седи на Матјеу и прети му све док га судије на силу нису скинуле, пошто у томе нису успели играчи Тампа Беја. Наравно, наш хокејаш је одмах избачен, али није озбиљније кажњен јер је добио само 10.000 долара да уплати НХЛ-у, без икакве суспензије.

Можда је Милана Лучића коштала ова туча, али му је сигурно пријала да се мало присети и да подсети себе, али и остале шта је и ко је и како је изградио статус разбијача са меким срцем у најпрестижнијој хокејашкој лиги на свету. А и да младе научи неким манирима, што му челни људи НХЛ-а очигледно нису замерили, шта више.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар