Мотивишите се вјежбањем у пару

Кристина Ракић И Марија Николић дугогодишње спортисткиње, недавно су на друштвеним мрежама поставиле снимке вјежбања у пару. Ово је подстакло многе да се одлуче на вјежбање, И мотивисало бројне да помјере границе своје издржљивости. Ове дјевојке напомињу да је кључ у преданом раду, досљедности И континуираном раду.

Здравље 06.11.2018 | 15:45
Мотивишите се вјежбањем у пару
Вјежбање је вјероватно тема о којој се најчешће говори. Да ли из угла вјежбача, или из угла оних који траже идеалано вријеме да почну И који покушавају да пронађу праву активност која им неће брзо досадити И у којој ће се развити у жељеном смјеру. Нажалост неријетко слушамо И да је као критеријум за избор одређеног програма И брзина постизања резултата.

Бројни тренери обећавају чуда али истина је само једна, а то је да нема резултата преко ноћи, те да је кључ тренинга континуиран И досљедан рад, планирани оброци И мотивација. Марија И Кристина , фитнесом се баве годинама, недавно су на друштвеним мрежама објавиле И снимке вјежбања у пару чиме су помјериле границе у спорту И показали да континуирано бављење физичком активношћу може динијети доста тога И да у пријатељском окружењу могу настати сјајни резултати.Многима су управо И постале мотивација

Само вјежбање без добро избалансиране исхране неће дати жељене резултате, напомињу оне.

Труд, рад И упорност су постулати И сигурни кораци за успијех кажу ове двије дјевојке. Радите на себи, нађите пријатеље који ће вам помоћи да постигнете циљ. Поставите реалне циљеве, нека вам на првом мјесту буде здравствени аспекат, па тек онда визуелни И будите сигурни да ћете успјети. Битно је да код прве препреке не одустанете И сигурно је да ћете бити задовољни својим учинком.



БН ТВ

Коментари / 0

Оставите коментар