Чај од жалфије против знојења

За отклањање ноћног знојења чај од жалфије је лек избора од давнина. Биљку попарите на уобичајени начин и на дужи временски рок пијте чај ујутру. Овај чај организам чисти од материја које изазивају знојење.

Здравље 23.10.2018 | 13:08
Чај од жалфије против знојења
ПОЈЕДИНИ људи муку муче са ноћним знојењем, иако за то није разлог врућина. Пошто најчешће и не знају узроке за такво стање, у потпуности могу да им се поремете навике спавања уз појаву несанице и стреса. Стручњаци подсећају да ово непријатно стање могу да изазову менопауза, хипогликемија, хормонски и неуролошки поремећаји, лекови, инфекције и упале, карцином...

За отклањање овог вида знојења чај од жалфије је лек избора од давнина. Биљку попарите на уобичајени начин и на дужи временски рок пијте чај ујутру на таште. Овај чај организам чисти од материја које изазивају знојење.

Жалфију можете да припремите и на други начин, тако што ћете од 6 до 8 г измрвљеног листа биљке стављати у јело код главног оброка. На овај начин не само да се уклањају узрочници знојења ноћу, већ се лече и кашаљ, гушобоља и желудачни катар.

Новости
фото:интернет

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

радуљ рајковиц

29.10.2018 16:49

Како се спрема цај од залфије против ноцног знојења

ОДГОВОРИТЕ