Муке Милојевића: Без Марина и Родића на Ливерпул!

ДЕФИНИТИВНО: Звезда у Енглеској без Марина и Родића! Црвено-бијели ослабљени одлазе на Енфилд.  Повреде стопирале офанзивног везисту и репрезентативног левог бека.

Фудбал 23.10.2018 | 12:15
Муке Милојевића: Без Марина и Родића на Ливерпул!
На великим мукама ће бити тренер Црвене звезде Владан Милојевић пре и за време гостовања на Енфилд Роуду. Српски шампион би у сутрашњем дуелу против вицешампиона Европе могао да буде значајно ослабљен. Тачније, врло је вероватно да ће дуел против Ливерпула прескочити један од најбољих играча Марко Марин, као и стандардни леви бек Милан Родић.

Поменути фудбалери прескочили су и последња два такмичарска дуела. Није их било у Врању, као и на Маракани за викенд када је Црвена звезда дочекала Рад. Надали су се на Маракани да ће бар један од поменуте двојице бити спреман за дуел против Ливерпула, али ће на крају морати да траже алтернативна решења.

Уместо Милана Родића, који се повредио у Букурешту играјући за репрезентацију Србије, шансу би требало на левом боку да добије Марко Гобељић. Звездин универзалац поново ће имати прилику да покаже шта зна на Острву. Прошле сезоне је на истој позицији деловао на Емирејтсу и био један од најбољих играча црвено-белих у судару са Арсеналом (0:0).

Велико је питање ко ће добити шансу уместо Марина. Могуће је да ћемо на великој сцени поново видети Славољуба Срнића.

У складу са најавама, Црвена звезда је кренула на друго гостовање у Лиги шампиона без тројице повријеђених играча.

Офанзивац и најбољи играч црвено-бијелих Марко Марин дефинитивно неће конкурисати за наступ на Енфилду, а у авиону није ни стартни лијеви бек Милан Родић, као ни Џонатан Кафу.

Ово је списак путника Црвене звезде за гостовање Ливерпулу, на којем је написано и име дефанзивца Рашида Сумаиле, који ће први пут конкурисати за меч у Лиги шампиона.

Милан Борјан, Зоран Поповић, Филип Стојковић, Марко Гобељић, Вујадин Савић, Милош Дегенек, Срђан Бабић, Рашид Сумаила, Ненад Крстичић, Бранко Јовичић, Душан Јованчић, Лоренцо Ебисилио, Дејан Мелег, Ел Фарду Бен, Славољуб Срнић, Горан Чаушић, Милан Јевтовић, Вељко Симић, Никола Стојиљковић, Милан Павков, Ричмонд Боаћи.

Дуел Ливерпул - Звезда заказан је за сриједу у 21 час, а црвено-бијеле у уторак очекују лет за Енглеску и тренинг на Енфилду. 

Извор: моззартспорт/мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

важно је учествовати

23.10.2018 11:30

Биће гадно. Још једна попара.

ОДГОВОРИТЕ