Видео: Нејмар опет на удару због симулирања!

Готово да нема дана да се не појави нешто занимљиво у вези нападача Пари Сен Жермена, Бразилца Нејмара да Силве. У центру пажње је после меча са Аргентином.

Фудбал 18.10.2018 | 08:15
Видео: Нејмар опет на удару због симулирања!
Бразил је на пријатељском мечу играном у Џеди победио са 1:0 поготком Миранде у трећем минуту надокнаде времена и то после асистенције Нејмара.

Нејмар је привукао пажњу после неколико сјајних дриблинга, али он не би био оно што јесте да и на овој утакмици није спектакуларно падао после стартова аргентинских фудбалера.

У једном дуелу, дефанзивац "гаучоса" Леандро Паредес стартовао је на лопту, а Нејмар је почео да се преврће по терену и вришти од болова. После неког времена је устао и заиграо као да није било ништа!

Аргентинац је за старт био кажњен жутим картоном, али Нејмар је решио да му се реваншира у 66. минуту после чега је и сам зарадио јавну опомену.

Како год било, Бразилац је у фокусу и због писања шпанских листова о могућем повратку у Барселону из које је пре две године отишао у Пари Сен Жермен за 222 милиона евра.

Лист "Ел Мундо Депортиво" пише како је један од могућих разлога што Нејмар жели да се врати у редове првака Шпаније и тај што у дресу француског клуба блиста 19-годишњи Килијан Мбапе.

Питање је како би на све могла да реагује Барселона која је, барем што се тиче нападачких опција, обезбеђена. Уз све то, клуб би морао да издвоји барем 225 милиона за повратак Бразилца, тако да би то компликовало читав процес повратка.

Управа клуба је вољна да крене у нову авантуру, али истиче се да је коначна реч на стручном штабу на челу са Ернестом Валвердеом, који би морао да преломи колико му је Нејмар потребан.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар