Звезда побјеђује, Регленд опомиње: "Чека нас посао"!

"Имамо још много простора да напредујемо", рекао је лидер црвено-белих после тријумфа против Андоре и наставка низа победа.

Кошарка 19.10.2018 | 11:30
Звезда побјеђује, Регленд опомиње: "Чека нас посао"!
После треће победе у АБА лиги, Црвена звезда мтс остварила је и трећи тријумф у Еврокупу.

Пред око 5.000 гледалаца у дворани "Александар Николић" у уторак је "пала" Андора, највише захваљујући лидерима црвено-белих - Џоу Регленду и Мохамеду Фајеу.

Плејмејкер је до завршнице играо практично без грешке и убацио 24 поена, закључно са важном тројком у последњем минуту. Испоставило се да тај хитац није био довољан да "преломи" упорне госте, већ је то урадио Мохамед Фаје, индексно и на сваки други начин запажени крилни центар.

Сенегалац је завршио меч са 18 поена и 11 скокова, а после меча је скромно говорио о свом доприносу, скрећући пажњу на тимски учинак.

"Трудили смо се сви заједно, борили смо се до последње секунде. Бројка од 11 скокова је добра, што значи да сам помогао екипи. Трудим се да то радим, да када изађем на терен учиним све што се од мене тражи", рекао је Фаје новинарима.

У осврту на утакмицу, рекао је да ће било очекивано да Звезда одигра тежак меч.

"Знали смо да ће бити потребно 40 минута да се добије овакав дуел", додао је он.

Џо Регленд је био најефикаснији играч утакмице и пред новинарима је причао о ономе што му се није свидело.

"Имамо још доста ствари које морамо да средимо. Имали смо превише изгубљених лопти (21 тимска), ја такође (6). Имамо много тренинга пред нама, имамо много да учимо и тек је почетак. Требало би да будемо фокусирани и да радимо".

Упитан за добар старт сезоне, Американац је рекао да је на својој кожи научио да то не мора ништа да значи.

"Превише је рано за радовање и не пратимо ситуацију, табелу, калкулације... Играо сам финале Еврокупа и све ово ништа не значи када тако нешто изгубиш. На нама је да радимо, да напредујемо и да идемо 'горе'".

И на констатацију да црвено-бели од почетка припрема нису изгубили, Регленд је дао исти одговор:

"Тачно је да иде добро, али мора и може боље. Не могу да причам о сјајним стварима када имамо толико простора да напредујемо".

Наредни меч Звезду очекује у суботу, против Игокее, такође у "Пиониру".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар