ЕК - Цирбес: Андора је намучила и Барсу!

Морамо бити концентрисани! Кошаркаши Црвене звезде у дворани „Александар Николић" од 19 часова дочекују екипу Андоре, у трећем колу Еврокупа.

Кошарка 16.10.2018 | 15:45
ЕК - Цирбес: Андора је намучила и Барсу!
Изабраници тренера Милана Томића имају две победе на старту такмичења, против Улма и Монака и жеља им је да и против шпанске екипе прикажу добру игру уз, натавно, победу.

Шпански тим је у прошлој сезони био једно од најпријатнијих изненађења АЦБ Лиге, а одличну партију приказали су и прошле недеље у дуелу са Брешом.

Андора уз победу има и један пораз, и то од екипе Галатасараја, а у тиму су и некадашњи кошаркаши Црвене звезде, Оливер Стевић и Дилан Енис.

’’Непредвидива екипа која је играла са Барселоном утакмицу на један посед и практично изгубила добијено. Андора је тим који може да одигра врло добро, са друге стране изгубили су претходни меч у првенству од Манресе и очекујем да покажу реакцију. Имају одличан ростер са доста странаца који играју дуго у Европи. Ми морамо да одиграмо квалитетну, озбиљну утакмицу како бисмо добили овај меч’’, изјавио је тренер Црвене звезде Милан Томић. И Мајк Цирбес очекује да црвено-бели обрадују навијаче, али је истакао да се противник не сме схватити олако. ’’Играмо против ривала који наступа у једној од најјачих лига у Европи. Иза себе имају одличну утакмицу против Барселоне која је довољан показатељ њиховог квалитета. Мораћемо да одиграмо концентрисано свих 40 минута да бисмо наставили победнички низ’’, поручио је центар Црвене звезде.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар