ЕК: Звезда жели 3/3, Томић тражи озбиљност!

Црвено-бели ће у уторак против Андоре покушати да упишу и трећу победу у Еврокупу.

Кошарка 16.10.2018 | 12:30
ЕК: Звезда жели 3/3, Томић тражи озбиљност!
Кошаркаши Црвене звезде мтс покушаће у уторак од 19 часова у дворани "Александар Николић" да упишу и максималну трећу победу у Еврокупу.

Улм и Монако су савладани, а наредна препрека је Андора.

Тренер Милан Томић оценио је шпански тим као непредвидив и позвао своје играче да буду максимално озбиљни.

"То је непредвидива екипа која је играла са Барселоном утакмицу на један посед и практично изгубила добијено у Блауграни. Андора је тим који може да одигра врло добро... С друге стране, изгубили су претходни меч у првенству од Манресе и очекујем да покажу реакцију", рекао је Томић за клупски сајт и додао:

"Имају одличан ростер са доста странаца који играју дуго у Европи. Ми морамо да одиграмо квалитетну, озбиљну утакмицу како бисмо добили овај меч".

Шпанска екипа, која је прошле сезоне представљала једно од најпријатнијих изненађења АЦБ Лиге, у прошлом колу је победила Брешу захваљујући фантастичном шуту за два поена (79,4 одсто - 27 од 34).

"Играмо против ривала који наступа у једној од најјачих лига у Европи. Иза себе имају одличну утакмицу против Барселоне која је довољан показатељ њиховог квалитета. Мораћемо да одиграмо концентрисано свих 40 минута да бисмо наставили победнички низ", упозорио је немачки центар из редова црвено-белих, Маик Цирбес.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар