Челенџ куп: Борац м:тел силан и у реваншу! Слиједи Вогошћа!

Бањалучани доминирали и у реванш мечу другог кола ЕХФ Челенџ купа против азербејџанског Бакија и славили нови сигуран тријумф, 33:24 (16:10).

Остали спортови 15.10.2018 | 09:15
Челенџ куп: Борац м:тел силан и у реваншу! Слиједи Вогошћа!
РК Борац м:тел стекао је солидну залиху пред реванш меч другог кола ЕХФ Челенџ купа против азербејџанског Бакија (36:19), па је, како је и обећао, тренер "црвено-плавих" Бојан Унчанин у вечерашњем мечу у "Борику" шансу пружио и неким играчима који су у суботу имали мању минутажу.

Ипак, ни то није сметало Бањалучанима да славе нови сигуран, и убједљив тријумф!

БОРАЦ М:ТЕЛ - БАКИ 33:24 (16:10)

Борац м:тел послије првог полувремена водио 16:10 и рутински одрадио посљедњих 30 минута овог двомеча, након чега је изборио пласман у треће коло, гдје га чека ривал из бх. лиге, екипа Вогошће.

Гости су успјели да парирају до 7:6, након чега су рукометаши Борца м:тел преузели иницијативу.

Иако јучерашњи најбољи стријелац Бојан Рађеновићније на паркету, то није сметалу Савићу, Шешићу, Мијатовићу и друштву да стекну сигурну предност.

Осим Рађеновића, у игру нису улазили ни голман Љубишић, а успјешно га је замијенио Слађан Суботић (10 одбрана на крају). Такође, Ћелић и Ђурђевић одмарају.

Код гостију, као и на јучерашњем мечу, најбољи је био пивот Хусеин Ајдамиров.

И у наставку је домаћин био добар, иако је Унчанин пружио шансу свим омладинцима на које рачуна ове сезоне, побједа ни у једном тренутку није долазила у питање.

Осим одличног Ђурђевића, који је са шест голова предводио "црвено-плаве", 19-годишњи Драгичевић, који је шансу добио у другом полувремену, истакао се са четири гола.

Борац м:тел успјешно је апсолвирао првог ривала у ЕХФ Челенџ купу, а сада се окреће обавезама у домаћем првенству.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар