Нурмагомедов изазвао Мејведера!

Руски УФЦ борац Хабиб Нурмагомедов је и даље под еуфоријом победе над Ирцем Конором Мекгрегором и сада је изазвао непобедивог боксера Флојда Мејведера на дуел.

Остали спортови 15.10.2018 | 17:30
Нурмагомедов изазвао Мејведера!
Нурмагомедов је "почистио терен" Мекгрегором у недавно завршеном УФЦ мечу, али се ту није зауставила сва драма.

Хабиб је после борбе искочио из октагона и напао Ирчеву свиту, а затим му је одузет шампионски појас, као и, за сада, целокупна зарада од меча (два милиона долара).

Руски Дагестанац је најавио да се повлачи из УФЦ-а услед непримерног третмана који мисли да је начињен над њим, а сада изгледа планира да што боље искористи маркетиншки "бум" који га је обасјао. 

Он је изазвао легендарног боксера Флојда Мејведера на меч, јер "у џунгли има места само за једног краља". Занимљиво је да је Мејведер тренутно непоражен у својој дисциплини, баш као и Нурмагомедов у својој. 

"Хајде да се боримо! 50-0 против 27-0. Обојица никад нисмо изгубили, што да не? Хајде! У овој џунгли има места само за једног краља. Он није могао да 'сруши' Мекгрегора, а ја сам то урадио веома лако", рекао је Нурмагомедов. 

Подсећамо, Мекгрегор и Мејведер су се сукобили прошлог августа, а у том мечу је победио боксер, борећи се у својој дисциплини са ирским ММА борцем.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар