СП - Објављен распоред за Српкиње: Боље није могло!

Неће бити баш раног устајања!

Остали спортови 12.10.2018 | 16:30
СП - Објављен распоред за Српкиње: Боље није могло!
После жреба за трећу групну фазу на Светском првенству за одбојкашице, објављен је и распоред мечева. Због тога што у завршној Ф6 фази учествује домаћин, али и због телевизијских термина, чекало се неколико сати на коначан дговор о распореду. И може се рећи да је Србија одлично прошла!

Наше одбојкашице у борби за полуфинале стартују против домаћина Јапана у недељу од 12.20 часова по нашем времену. Дакле, идеалан термин и ривал. Реално, против Јапана лежи кључ пласман у полуфинале. Ако наше девојке савладају домаћу селекцију, биче надомак пласман умеђу четири најбоља и све ће држати у својим рукама. Реч о најкаснијем могућем термину (19.20 по њиховом времену) који највише одговара и гледаоцима у Србији. Србија би то тада требало да има опорављену Тијану Бошковић и потпуно здравуБранакицу Михајловић. То би требало да буде потпуно другачија прича у односу на јучерашњи меч који су Јапанке решиле у своју корист.

У другом колу се састају Јапан и Италија што значи да сће Србија у последњем колу знати на чему је и биће лишена калкулација да јој неко други „ради о глави“. Српкиње се враћају на терен у уторак против Италије која дакле неће имати ни 24 сата за одмор после дуела са Јапанкама. Меч Србије и Италије је на програму од 16.10 по локалном времену, односно 09.10 по нашој временској зони, тако да ни то за гледаоце у Србији неће бити баш рано устајање као у неким мечевима у групи. Распоред дефинитивно иде на руку нашим одбојкшицама...

Такмичење у другој групи отварају Кина и САД у недељу (09.10) што је дерби. У понедељак играју Холанђанке и Американке (09.10), а у уторак од 12.20 часова Кина и Холандија. По две најбоље палсиране екипе из обе групе се укрштају у полуфиналима које су на пргораму у петак.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар