Видео: Руски репрезентативци претукли политичара!

Александар Кокорин и Павел Мамаев физички напали политичара Дениса Пака.

Фудбал 09.10.2018 | 19:00
Видео: Руски репрезентативци претукли политичара!
Репрезентативне каријере Александра Кокорина и Павела Мамаева завршене су на неславан начин. После успеха са селекцијом Русије на Мундијалу, њих двојица су наступе у дресовима са државним грбом окончали у кафани.

Кокорин и Мамаев су фитички насрнули на Дениса Пака, директора у Министарству индустрије и трговине.

Постоје две верзије како је дошло до инцидента у ресторану. Према првој, политичар је замолио фудбалере и њихово друштво да буду мало тиши. То је до те мере изнервирало Кокорина да је чак столицом насрнуо на Пака.

Према другој страни приче тврди се да је политичар добио батине без икаквог повода и да је у питању расизам, јер је Пак азијског порекла. Било како било, министар спорта Русије, Павел Колобков, је рекао да је за двојицу играча репрезентативна каријера завршена.

Кокорин има 27 године, члан је Зенита, а до сада је уписао 28 утакмица за репрезентацију и постигао је 12 голова. Мамаев је у септембру напунио 30 година, игра за Краснодар, док је за Русију уписао 15 утакмица.

Руски Спорт Ексрес пише да ће због инцидента чланови Зенита и Краснодара бити избачени из репрезентације, а прети им и до пет година затвора. Кокорин и Мамаев су већ били на удару јавности када су одмах по елиминацији Русије са Европског првенства у Француској изашли у ноћни клуб.



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар