Мекгрегор поручио Нурмагомедову...

Боље ти је да бежиш! У недељу ујутру на програму је најишчекиванија ММА борба у последњих неколико година, дуел Конора Мекгрегора и Хабиба Нурмагомедова у Лас Вегасу.

Остали спортови 06.10.2018 | 14:30
Мекгрегор поручио Нурмагомедову...
Нурмагомедов ће бранити појас шампиона лаке категорије УФЦ, а да ће бити "ватрено" у октагону показала је већ прес конференције.

Мекгрегор је каснио пола сата, а Нурмагомедов није желео да га чека, па је завршио свој део посла и отишао.

"Не знам где је та будала. И боље му је да бежи, кладим се да је доста ср*ња изговорио овде јер прошли пут није рекао ништа. Је.. га, дешавају се такве ствари", рекао је Мекгрегор. 

Ексцентрични Ирац је објаснио зашто је закаснио на конференцију за медије. 

"Нисам ово планирао, покушао сам да дођем на време, али саобраћај је проблем. Ионако касним само неколико минута. Љута пи*****на је требало да остане, али очигледно не жели да буде близу мене. Је*еш мир. Између нас никад неће бити мира". 

Нурмагомедов је наравно искористио кашњење Мекгрегора да га искритикује.

"Ја сам дошао на време и зашто бих га чекао? Не желим никога да чекам 30 минута. Ово је више од одбране титуле, више од главног догађаја вечери, ово је лично. Ово је меч века". 

Један од најбољих УФЦ бораца је додатно "испрозивао" Ирца. 

"Када један алкохоличар прича, ми не обраћамо пажњу на њега. Видећемо ко ће да прича у рингу. Зауставићу га, победићу га". 

Нурмагомедов је "прозвао" и челника УФЦ Дејну Вајта. 

"Ово је велико непоштовање. Није у реду када Даејна пита где су Конорови појасеви. Дејна то зна. Они су код Макса Холовеја и Хабиба Нурмагомедова", поручио је Хабиб. 

Борба Нурмагомедова и Мекгрегора на програму је у недељу ујутру у шест часова по нашем времену.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар