Мурињо "уређује" медије: А њих не критикујете?!

Доста му је критика на рачун Манчестер јунајтеда. . .

Фудбал 19.09.2018 | 09:45
Мурињо "уређује" медије: А њих не критикујете?!
По ко зна који пут у каријери Жозе Мурињо није задовољан односом медија према њему, према клубу који води, према његовим играчима, према третманом других...

У разговору за "ЕСПН" поново је дигао глас против новинара и њихових уредника због начина на који се представљају слаби резултати Манчестер јунајтеда - а како неуспеси других клубова.

Конкретно - Тотенхема и њиховог тренера Маурисија Покетина.

Након убедљивог пораза управо од "певаца" (0:3), Мурињо је излетео са конференције за медије захтевавши "више поштовања", да би се сада огласио након два узастопна пораза Спурса - од Вотфорда, па Ливерпула.

"Изгубили су две узастопне!", рекао је Мурињо, неупитан за Тотенхем.

"Ако има једнаког третмана и извештавању - оставиће нас на миру и почети да 'узнемиравају' друге".

"Специјални" је подсетио да се током претходне недеље много причало да Маркус Рашфорд не игра довољно - иако је подацима то оповргнуо - док верује да њега и клуб нападају искључиво због величине.

"Можда је у питању Јунајтедова и моја прича... Манчестер јунајтед је освојио много много тога. И ја сам освојио много много тога. Можда се људи просто уморе од тога", објаснио је Жозе Мурињо и сам признао да није задовољан стартом сезоне и са два пораза из пет мечева уз поруку да ће тежити ка томе да се то поправи у догледно време.

"Имамо исти број бодова као Арсенал и Тотенхем и идемо горе корак по корак".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар