Вучић о Звезди: Ево, Антић намешта антену...!

Председник Србије Александар Вучић, који је у посети Кини, пожелео је Црвеној звезди успех на вечерашњој утакмици против Наполија у Београду у Лиги шампиона и поделио како ће пробати да гледа пренос.

Фудбал 18.09.2018 | 18:45
Вучић о Звезди: Ево, Антић намешта антену...!
Он је Телевизији ПИнк рекао рекао да не зна да ли ће стићи да прати утакмицу, због временске разлике између Србије и КИне, јер рано ујутру путује у Тјенђин на економски форум.

"Ако будем издржао, од срца ћу навијати за Звезду пошто је (министар енергетике Александар) Антић цео дан радио да се некако успостави веза, да можемо да гледамо у мојој соби, али, да ли ћемо успети, то не знам. Свакако желим срећу Звезди и победу, добру утакмицу и радост нашим навијачима", рекао је Вучић.

Није желео да даје прогнозе резултата и додаје: "Ја сам навијач и надам се победи. Било да победи или изгуби остаћу исти навијач. Желим им успех".

"Успех наших спортских клубова добро утиче и на економију", рекао је Вучић, нагласивши да се и гувернер НБС Јоргованка Табаковић обрадовала због победе Звезде и рекла да је "морала да купује додатне евре да не би динар сувише ојачао".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар