Сари позвао Терија да му буде помоћник у Челсију!

Само није сигуран да ли ће бивши капитен Плаваца то прихватити.

Фудбал 18.09.2018 | 09:15
Сари позвао Терија да му буде помоћник у Челсију!
Маурицио Сари је потврдио да је позвао Џона Терија да му се придружи у стручном штабу Челсија. Али, није сигуран да чи ће овај прихватити понуду јер жели да игра још једну сезону.

Легендарни капитен тима са Стамфорд бриџа је играо за Астон Вилу, а ове недеље није прешао у Спартак из Москве. 

Сари инсистира да је повратак Терија у Челси на место асистента отворена могућност, само је питање да лиТери то жели баш у овом моменту.

"Последњи пут када сам разговарао са њим рекао ми је да жели да игра још једну сезону. Али сада не знам каква је ситуација. Разговарали смо пре можда недељу дана. Челси је његов дом, наравно. Отворен сам за ту идеју, наравно. Морао бих поново да разговарам са њим о томе", рекао је Сари.

Новинари су и даље питали о повратку Терија на Стамфорд Бриџа.

"Све зависи од њега. Ако жели да игра још једну сезону, мислим да је у праву да проба. Али, ако жели да нам помогне, веома сам срећан због тога. Ово је његова кућа. Тако да би било важно за све да он буде овде. Само његово присуство".

Сари каже да Плавци не спадају у први ред фаворита за освајање Премијер лиге.

"У овом моменту могу да кажем да су Манчестер Сити и Ливерпул први фаворити. Нама је потребан још један корак да будемо на том нивоу. Чини ми се да је ове сезоне прерано за Челси, надам се да грешим. Морамо да напредујемо, можемо да напредујемо", рекао је Сари.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар