Ријеч која га најбоље описује - имбецил!

При брзини од 220 км/х италијански возач Романо Фенати намерно угрози живот колеге. Покушао је да му укочи мотор.

Остали спортови 11.09.2018 | 13:30
Ријеч која га најбоље описује - имбецил!
Каријеру мотоциклисте Романа Фенатија, који има тек 22 године, увелико прате скандали. Овај пут је Италијан прешао све границе и директно на стази угрозио живот свог ривала. НАМЕРНО!

Док је био део "мото циркуса" у Мото 3 серији ударио је ногом у пролазу Никласа Ајоа, тада највећег ривала. Истом противнику је уочи тренинга 2015. угасио мотор.

Сада је у својим морбидним идејама отишао два корака даље.

Наиме, он је у суботу на Мото ГП2 трци у Сан Марину урадио нешто што нико пре њега није, а вероватно и неће никада. При брзини од 220 км/х, док је пролазио поред Стефана Манција, дохватио је кочницу на мотору земљака и мало прикочио.

Манци је, на срећу, реаговао муњевито, мало се занео, али је остао на мотору и неповређен наставио трку. Угрожени возач је после трке изјавио: "Дошло је до малог контакта неколико кругова раније, али ништа посебно. Сигурно није оправдање за овакву реакцију", рекао је Манци.

Фенати је због овог идиотског поступка суспендован две трке од стране своје екипе Маринели Риваколд Снајперс, док се казна водећих органа шампионата тек очекује.

Сви се надају да она неће бити блага.

"Ово је најтужнија ствар коју сам икад видео на стази. Истински спортиста то никад не би направио. Да се питам, так момак се више никад не би тркао", рекао је шеф екипе МВ Аугуста Ђовани Кастиљони.

Занимљиво, управо је он желео да ангажује Фенатија. Од тога нема ништа...



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар