Истражне радње о убиству још трају

Спекулише се да су обавештајне службе САД, Велике Британије и Немачке преузеле доказе са терена после убиства лидер Ги СДП Оливера Ивановића.

Србија 25.08.2018 | 08:29
Истражне радње о убиству још трају
Специјално тужилаштво Косова одговара да не располаже таквим информацијама.

"Не располажемо са информацијама да су тајне службе САД, Велике Британије и Немачке прикупиле све доказе на терену после Ивановићевог убиства", навело је тужилаштво за лист "Данас" од суботе и додало да су они преузели истрагу три месеца од убиства Ивановића. 

Тужилаштво је навело и да само може да саопшти да је у току предузимање свих претходних истражних радњи, да је саслушало известан број сведока и да прикупља остале доказе. 

"Сигурни смо да ће сарадња Државног тужилаштва Републике Косова и Државног тужилаштва Реплике Србије убрзати истрагу убиства лидера ГИ СДП Оливера Ивановића", поручили су из Специјалног тужилаштва Косова. 

Оливер Ивановић убијен је 16. јануара испред седишта СДИ, када је на њега пуцано из аутомобила у покрету. Ни после седам месеци од убиства Београд још није саопштио резутате истраге коју води.

(Бета)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Доста

25.08.2018 06:52

Брзо напредују са истрагом ! Јаооо, куку нама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦИК

25.08.2018 08:03

Како хладно убише човјека и ником ништа, као да се није ни десило. Сигурно и Љевчанско штене и зна ко је убио Оливера, одавно је главни Вучићев партнер. Можда је и лично ткз министар, кретен опасног кокошијег погледа послао своје пљачкаше банки да заврше "наруџбу", ништа ме не би изненадило...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

25.08.2018 14:09

Па засметао владајућој гарнитури.: