Предсједник Наполија суров према навијачима свог клуба!

Тражите ми скупа појачања, а купујете фалсификоване дресове и не плаћате улазнице?! Сурови одговор газде Наполија навијачима који траже појачања.

Фудбал 16.08.2018 | 23:50
Предсједник Наполија суров према навијачима свог клуба!
Рат између председника Наполија и појединих навијачких група овог клуба озбиљно дрма клуб са Сан Паола, који упркос доласку Карла Анћелотија не личи на себе.

Симпатизери су незадовољни јер док се Јувентус, Интер и Милан појачавају и троше стотине милиона евра, под Везувом се не догађа апсолутно ништа. То је тешко пало љубитељима Наполитанаца који су резултатима у припремном периоду показали да их чека тешка сезона и да можда и није реално да се боре за титулу.

Сам председник Наполитанаца данас је обавестио тифозерију да од скупих појачања овог лета нема ништа.

"Зашто стално причамо о новим играчима? Ако навијачи желе само да се расправљају зато што нисмо довели никога кога су они хтели, нека то задрже за себе. Како могу да ми траже да потрошим десетине или стотине милиона евра на појачања, када они стално купују фалсификоване дресове, лажно праве и препродају клупску робу и улазе на стадион без плаћања карата? Е, па пошто ме изазивате, господо, то вам је мој одговор", љутито је одбрусио Де Лаурентис у изјавио за локални радио Кис Кис.

Овај иступ последница је и недавног трансфер фијаска у покушају да се доведе Андреа Белоти из Торина. Наполитанци нову сезону отварају у суботу гостовањем у Риму против Лација од 20.30 часова.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар